Ja na szczęscie do ostatniej chwili mogę sie zdecydować na CC bo przy pierwszym porodzie miałam, ale przyznam ze chciałabym spróbować urodzić naturalnie przy pierwszym porodzie Eryk zaplątał się w pempowinę i straciliśmy jego tetno ale akcja szybka była i w 5 minutek był na świecie cały i zdrowy
reklama
Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
Boże:-( zaraz zadzwonię do gin i się umówię, mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj mnie przyjmie...
Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
Zapisałam się na 18. Już się boję, boli mnie brzuch jak na okres i to coś leci ze mnie już mi się płakać chce
rossa
Fanka BB :)
tak bardzo się nie denerwuj, może to jakiś krwiaczek teraz zchodzi, to nie zawsze jest niebezpieczne dla dzidziusia, na pewno wszystko będzie dobrze
Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
Tak spanikowałam, że miła żona doktora przepisała mnie na 16:15. jeszcze 3 godziny niepewności:-(
olenka12345
Będzie dobrze..3mamy za Ciebie kciuki:*Tak spanikowałam, że miła żona doktora przepisała mnie na 16:15. jeszcze 3 godziny niepewności:-(
olenka12345
Makiwi choc nie mieszkamy blisko siebie..jesteśmy prawie tak samo w ciazy..tylko ja o jeden dzień wiecej hihi Pozdrawiam:*Cześć Sąsiadko! :-)
Dzisiaj lekko schizuje, bo się lepiej poczułam i mdłości znacznie mniejsze. I tak źle i tak nie dobrze. Pomaga mi jedynie wiedza o tym, że jestem panikara, więc muszę brać poprawkę na swoje niepokoje.
reklama
olenka12345
ja narazie też chodzę raz w miesiącu,kolejna wizyta 13.08. czyli dopiero za dwa tygodnie..a juz sie nie możemy doczekac..Pozdrawiam:-)
Podziel się: