reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
no to dobrze,że z Bąbelkiem wszystko ok.o jej tydzień..no to już nie dużo Ci zostało..ja się tak boję a mam jeszcze trochę czasu...;-)

no to super ,że z małym ok..i już 3 kg waży to taki akurat:-) a moge wiedziec dlaczego bedziesz miała cesarkę?kurde ja sie wogle boje porodu i naturalnego i jak coś to cesarki..wzieliśmny z moim dodatkowo położną..bo mam stracha jak nie wiem co..:sorry2:

CC bede miala dlatego ze juz mialam 2 cesarki i nie moge rodzic naturalnie a nawet gdybym wczesniej nie miala cc to ten porod skonczylby sie cesarka bo mam lozysko przodujace;-)

reklama
A ja od ostatniej wizyty (miesiąc temu) przytyłam kolejne 1,7kg. :-)
Od początku mam już na plusie 11,5kg. Ale wcale tego ponoć po mnie nie widać. Niektórzy jak mnie widzą, to mówią wręcz, że schudłam - na twarzy, na rękach... ;-)

O, a ja schudłam 1 kg!!! O co kaman? Może to ta dieta:-D:-D:-D
Kurde też bym tak chciała..ja jestem 35 tc i juz przytyłam 15kg! czuje sie jak balon,cała jestem spuchnięta,wszystko mnie boli..eh..starosc nie radosc młodośc nie wiecznosc haha;-):-D

wow tygrynka,co to sie działo :O U mnie ani rozwarcia,ani jakiegokolwiek posunięcia w stronę porodu też podobno mam dwa tygodni luzu na pewno chociaż dla mnie luz oznaczałby porod bo już mi tak ciężko...szczegolnie z kręgosłupem :O Tez mała waży pod 3 kilo ale dokladnie sie dowiem MOŻE 22 bo ostatnio nie robi usg i nie mowi nic odnosnie małej.Dziewczyny zrobiłyście juz wymaz z ...tyłeczka pod kątem paciorkowców?

Ja juz po wizycie dopiero wrocilam wiec jestem juz zmeczona ale szczesliwa bo synus na dzien dzisiejszy czyli w 35tyg3dn wazy juz 3kg:-)serduszko slicznie bije,a maly slicznie sie rozwija:-D
Juz mam ustalony termin cesarki a wiec:
Beda mnie cieli 4 lutego to bedzie 38 tydz.Nie chca czekac do 39 tyg bo mam lozysko nadal nisko:-(
Mam stawic sie 4 lutego do szpitala na godz 8 i powiedzieli ze bede w kolejce jako pierwsza:szok:i powiem ze troche sie boje bo to juz niedlugo,ale jestem dobrej mysli:-)
19.01 mam zobaczyc sie z anastezjologiem aby dogadac szczegoly,a 26.01 ostatnia wizyta u poloznej:-D

To super że z maleństwem wszystko ok i że tak o ciebie tu dbają...
No i cesarka ma ten plus ze wiesz kiedy urodzisz....nie będzie tego całego zamieszania i jeżdżenia do szpitala ...odsyłania i znowu wracania...bo to tutaj na porządku dziennym. Moje łożysko się podniosło co mnie cieszy bo ja mam nadzieje że urodzę w wodzie ;-) Pozdrawiam

reklama
ja też mogę się kochać...no i sobie pozwalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale tesknię do seksu sprzed ciąży....tutaj ten bebzolek już utrudnia wiele spraw, a mój temperament...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: szkoda gadać...meżuś też powoli sie odsuwa, bo nie chce mnie męczyć przed porodem...czesto oboloałą mnie widzi....i mnie szlag trafia:dry::dry: dlatego podpisuje sie pod słowami shingle...urodzić zrzucić pare kilo i już bedzie oki...chyba predko z wyra nie wyjdę:-p:-p:-p

Do góry