agapa
Fanka BB :)
Sliczny wozeczek. Jaka to firma?
Mi sie wydaje ze kocyk taki cienki bendzie lepszy. Wydaje mi sie ze taka pieluszka jest cieniutka to i tak bendzie wialo na dziecko. Ale niewiem.
Kurcze, nie pamiętam nazwy tej firmy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczny wozeczek. Jaka to firma?
Mi sie wydaje ze kocyk taki cienki bendzie lepszy. Wydaje mi sie ze taka pieluszka jest cieniutka to i tak bendzie wialo na dziecko. Ale niewiem.
hehe "Melodyjka" ale się uśmiałamA moja mala chyba jednak bedzie Melodytylko moj M sie troche buntowal, bo mowi: "a jak bedziemy zdrabniac???" a ja na to z glupia mina : "Hmm, Melodyjka ???"
I bylo kupe smiechu:-)
Kurcze nie za ciekawieJakoś zauważyłam że w nocy to częściej łapią niemiłe sprawy i szpitale częściej są odwiedzane.
P.S Wolałybyście rodzić w nocy czy w dzień?
Dziewczyny czy któraś też ma taki straszny problem z rozstępami na brzuchu? Duzymi,czerwonymi ,bolesnymi,swędzącymi ... masakra nie wiem czym mam to smarować.Używałam oliwki i kremów od pierwszego miesiąca 2x albo 3x dziennie i nic nie pomogło.Teraz jak zaczne smarować to piecze i boli jak diabli więc na coś innego muszę się przerzucić tylko co ? Na razie uskuteczniam najstarszy najzwyklejszy krem nivea ...
Ja też narazie nie mam żadnych rozsrępów,na początku smarowałam się Fissan'em ale mnie zapach odrzucił,więc kupiłam też Perfecta mama ale po dłuższym smarowaniu sie nim około 2ch miesiecy znowu zaczął mnie drażnic zapach..teraz kupiłam Mustela i narazie z tych wszystkich najlepiej mi przypasował..dobrze sie wchłania skóra po nim gładka i ładnie pachnie;-)a czy skuteczny?zobaczymy czy po porodzie mi nie wyjdą rozstępy ;-)Ja na szczęście nie mam rozstępów - odpukać.
Ale też regularnie smaruję brzuch 2x dziennie od 4-go miesiąca.
Mogę Tobie polecić krem "Perfecta Mama" z firmy Dax Cosmetisc.
Albo najzwyklejszą oliwkę do ciała.
Mam nadzieję, że coś Ci pomoże :-)
no to dobrze,że z Bąbelkiem wszystko ok.o jej tydzień..no to już nie dużo Ci zostało..ja się tak boję a mam jeszcze trochę czasu...;-)a my dziewczeta juz po wizycie2 razy babel mial robione ktg
ale wszystko jest ok
i tak nie chce z nimi wspolpracowac
a moj gin powiedzial ze moze tydz mi został
ale kto wie
nastepna wizyta jak cus mam w czwartek
![]()
no to super ,że z małym ok..i już 3 kg waży to taki akurat:-) a moge wiedziec dlaczego bedziesz miała cesarkę?kurde ja sie wogle boje porodu i naturalnego i jak coś to cesarki..wzieliśmny z moim dodatkowo położną..bo mam stracha jak nie wiem co..Ja juz po wizycie dopiero wrocilam wiec jestem juz zmeczona ale szczesliwa bo synus na dzien dzisiejszy czyli w 35tyg3dn wazy juz 3kg:-)serduszko slicznie bije,a maly slicznie sie rozwija
Juz mam ustalony termin cesarki a wiec:
Beda mnie cieli 4 lutego to bedzie 38 tydz.Nie chca czekac do 39 tyg bo mam lozysko nadal nisko:-(
Mam stawic sie 4 lutego do szpitala na godz 8 i powiedzieli ze bede w kolejce jako pierwszai powiem ze troche sie boje bo to juz niedlugo,ale jestem dobrej mysli:-)
19.01 mam zobaczyc sie z anastezjologiem aby dogadac szczegoly,a 26.01 ostatnia wizyta u poloznej![]()