reklama
Tak już wiemyBabcia wymyśliła Amelkę i tak już zostanie
już się nie mogę doczekać kiedy ją zobaczę:-) na USG widziałam jakie ma pultaski, i buźką ruszała:-)
Pozdrawiam Dziewczynki
Gratuluje dziewuni i przekroczonej granicy 'magicznych' 2kg!
ja myslalam, zeby niesmialka ubrac tak jak Dusia proponowala wlasnie: 1 warstwa bodziak z dlugim rekawkiem i skarpetusie, druga warstwa pajacyk z dlugim rekawkiem i stopkami (welurkowy) i na to kombinezon i czapka. No i zamierzam miec ze soba kocyk, ale to tak na przykrycie nosidelka jakby za bardzo mrozilo lub wialo w drodze do samochodu.
rudaania1
Domek Dzieciorka
Witajcie Dziewczynki,
trzymajcie kciuki, właśnie zbieram się na wizytkę... Co prawda na 16, ale najpierw chcemy po wózek jechać
Dzidzia już się chyba opuściła, bo coraz częściej w nocy wstaję... poza tym jakiś twardy brzuszek mam... Mam nadzieję, że szyjka jeszcze trzyma
Dam znać jak wrócimy
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty
trzymajcie kciuki, właśnie zbieram się na wizytkę... Co prawda na 16, ale najpierw chcemy po wózek jechać
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty
agapa
Fanka BB :)
To jest wózek dla naszej córci.
Tak już wiemyBabcia wymyśliła Amelkę i tak już zostanie
już się nie mogę doczekać kiedy ją zobaczę:-) na USG widziałam jakie ma pultaski, i buźką ruszała:-)
Pozdrawiam Dziewczynki
Amelka - śliczne imię :-)
reklama
Witajcie Dziewczynki,
trzymajcie kciuki, właśnie zbieram się na wizytkę... Co prawda na 16, ale najpierw chcemy po wózek jechaćDzidzia już się chyba opuściła, bo coraz częściej w nocy wstaję... poza tym jakiś twardy brzuszek mam... Mam nadzieję, że szyjka jeszcze trzyma
Dam znać jak wrócimy
![]()
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty![]()
a my wizyta dzis na 13wiec idziemy sie szykowac
napisze pozniej jak bylo :*
No to powodzenia Dziewczynki :-)
I koniecznie po powrocie dajcie znać jak było, czy wszystko OK itd. ;-)
Podziel się: