reklama
Moj lekarz na ostatniej wizycie powiedzial, ze na jego sprzecie błąd moze byc max do +/- 287g. Ciekawe czy naprawde nie wiecej
Choc on ma taki sprzet, ze jego koszt jest wiekszy niz dobry mercedes, wiec kto wie.

Na pewno ma znaczenie sprzęt, ale wg mnie wystarczy że dzidziuś ma bardzo długie nogi, ale wręcz odwrotnie - krótkie i już waga będzie do bani. Nie wszyscy są proporcjonalni. Ja jestem nisko zawieszona, natomiast mój M i mój Lolek mają baardzo długie nóżki. Mam nadzieję że Milenka odziedziczy po Tatusiu nóżki :-)
anne
Fanka BB :)
mój lekarz przyjmuje tak około od 14tej,15tej-zalezy o której się urwie z dyżuru ze szpitala,ja pojadę dziś około13tej do szpitala odebrać wypis,to jak sobie średnią prędkość zarzucę-bo ślisko jest,to przed 14tą powinnam być,przez różne wioski się jedzie ,to tam pewnie białe drogi są,trzeba uważać,od szpitala do gabinetu lekarza jest "rzut beretem",więc już bez problemu,tylko ciekawe ile będzie kobiet,bo bywa ,że się 3godziny czeka nawet-przyjeżdżają z różnych okolic,czasem właśnie z daleka-w końcu akurat mój lekarz jest tego wart-mówi się,"nie chwal dnia przed zachodem słońca",ale jak do tej pory jestem zadowolona,to już chyba się nie zawiodę
Wieczorem Wam zdam relację.Trzymam kciuki za Wasze wizyty
:-)

reklama
za wysokie ciśnienie - dostałam tabsy, jak się nie unormuje to będzie mnie kładł:-( kurde z jednych tabsów wychodzę, w jedne wchodzęodstawiam dziś fenoterol ale podobno przez dwa tygodnie jeszcze nie urodzę
no i dostałam mega dietę - warzywa lekkie zupy i owoce
bo cukier wciąż mam za wysoki:-(
ale ogólnie wszystko super: mały waży 3200g
rozwarcie (1,5cm) nie minęło, nie rozszerzyło się, ale nie jest źle bo nie ma czegoś takiego jak rozwarcie kanału wewnętrznego
![]()
dzisiaj odstawiamy fenoterol ale lekarz zapewnił że przez 2 tygodnie nie powinnam urodzić... hmmm mam nadzieję, że wie co mówi, najwyżej będzie mi łóżeczko skręcałostateczny potwierdzony termin to ten od listopada - 28 stycznia
wizyta 27 stycznia![]()
Moja koleżanka też brała fenka. Lekarz kazał jej odstawić też gdzieś w 37 tyg. i wyobraź sobie, że urodziła po terminie

Poza tym gdzieś czytałam, że jak się odstawia fenka gdy ciąża jest już donoszona, to jest mniejsza szansa na urodzenie od razu

Podziel się: