reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
zobacz jak każdy lekarz inaczej radzi... ja od 3 tygodni mam szyjkę 2 cm i już rozwarcie na ponad 1,5 cm a nie kazał leżeć tylko ogólnie się oszczędzać:confused: a ja co najmniej dwa tygodnie chciałabym jeszcze ponosić małego w brzuszku.... :sorry2:
też od miesiąca nie nosze pierścionków i identycznie jak Wy nie mogę zacisnąć pięści ani zgiąć łapki, najgorzej jest rano... ale stopy mi nie spuchły:baffled:
Kochana tylko Ty juz jestes o 2 tyg więcej ode mnie..i już w zasadzie możesz zaczac rodzic..u mnie jeszcze zawcześnie..dlatego mam lezec i sie oszczędzac,bo mała już sie ułożyła do wyjscia..
miejmy nadzieje,że jeszcze sie wstrzymają;-)

reklama
Kochana tylko Ty juz jestes o 2 tyg więcej ode mnie..i już w zasadzie możesz zaczac rodzic..u mnie jeszcze zawcześnie..dlatego mam lezec i sie oszczędzac,bo mała już sie ułożyła do wyjscia..
miejmy nadzieje,że jeszcze sie wstrzymają;-)

aaa faktycznie, dopiero spojrzałam:tak: nieee no to jasne - leżeć leżeć leżeć:tak:
a dzieciaczki muszą się wstrzymać, skoro mamusie ładnie proszą;-)

Pewnie, że tak nie ważne ile dziecko przybiera na wadze i czy będzie duże czy malutkie, najważniejsze żeby nasze maleństwa były zdrowe;-)
A w wagę z usg też tak do końca nie wierzę, bo tak jak piszecie, duże są różnice między wagą z usg, a wagą rzeczywistą maluszków:tak:
Najważniejsze, że już niedługo nasze maleństwa będą z nami:happy2:

Racja:-p...Nie waga najważniejsza:)

Najeli ogromne gratulacje:-D Nasza kochana brązowa medalistko:-D trzymamy kciuki, by Adaś szybko i zdrowo rósł i byście jak najszybciej mogli być całą rodzinką w domku:-)

Najeli kochana ogromniaste gratulacje !! Niech Adaś rośnie duży i zdrowy :-) A dla Ciebie mnóstwa szczęścia i radości z macierzyństwa.

Sedreczne gratulacje Najeli :-D
Dużo zdrówka i szczęścia dla Ciebie i Adasia - niech mały rośnie jak na drożdżach :-) No i oczywiście życzę Ci wiele radości z uroków macierzyństwa i ogromnej pociechy z synka :-)

reklama
Do góry