reklama
madzia8310
Fanka BB :)
Ojej....
Najeli ogromniaste gratulacje!!!!! Super że mały już na świecie....życzę duuużo zdrówka dla was!!!!
Najeli ogromniaste gratulacje!!!!! Super że mały już na świecie....życzę duuużo zdrówka dla was!!!!
anne
Ja podobnie jak Wy słyszałam o tych wymaganych 2kg i to nawet wczoraj w szpitalu od koleżanki z sali,która ma krwawienia(łozysko przodujące) jest w 32tyg i lekarze czekają na te właśnie magiczne 2kg u maluszka,by mogli ją rozwiązać cesarką-jesli krwawienie będzie nadal się utrzymywać i mówiła tez,że lekarze obawiali sie własnie tego 32go tygodnia,żeby wtedy nie rodziła jeszcze.
Jak byłam w drugiej ciąży to urodziłam córeczkę w 36tyg i ważyła wtedy 2650,wszystko było ok.oddychała sobie sama ,ssała prawidłowo pierś,tyle,że musiała mieć na sali dodatkowy kocyk,bo trudno jej było utrzymać ciepłotę ciała,ale teraz wolę poczekać przynajmniej do 38go tygodnia
Jak byłam w drugiej ciąży to urodziłam córeczkę w 36tyg i ważyła wtedy 2650,wszystko było ok.oddychała sobie sama ,ssała prawidłowo pierś,tyle,że musiała mieć na sali dodatkowy kocyk,bo trudno jej było utrzymać ciepłotę ciała,ale teraz wolę poczekać przynajmniej do 38go tygodnia
aninaka
Gratulacje dla naszych medalistek:-)
Życzę Wam i Waszym dzieciaczkom duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka!!!
Życzę Wam i Waszym dzieciaczkom duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka!!!
rudaania1
Domek Dzieciorka
Gratulacje dla kolejnej Mamuśki Niech synek rośnie zdrowo!
zima
Zaangażowana w BB
gratulacje!!
monikasia
Najeli serdecznie gratuluje:-)Duuuzo zdrowka dla Was.
reklama
Podziel się: