reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Gratuluje Najeli!
Spisalas sie na medal !!! no i witamy malego Adaska! Napewno nie bedzie mu brakowalo usmiechu w zyciu przy tak fantastycznej mamie!!!! Rosnij zdrowo malentasie nasz kochany!!!!

reklama
Ja też słyszałam, że dziecko musi ważyć co najmniej 2 kg, lub leżeć w szpitalu do dnia terminu porodu.
shingle podkradłam imię Twojej córeczki:zawstydzona/y:bardzo mi się spodobało, a w zasadzie najbardziej;-)

Ja podobnie jak Wy słyszałam o tych wymaganych 2kg i to nawet wczoraj w szpitalu od koleżanki z sali,która ma krwawienia(łozysko przodujące) jest w 32tyg i lekarze czekają na te właśnie magiczne 2kg u maluszka,by mogli ją rozwiązać cesarką-jesli krwawienie będzie nadal się utrzymywać i mówiła tez,że lekarze obawiali sie własnie tego 32go tygodnia,żeby wtedy nie rodziła jeszcze.
Jak byłam w drugiej ciąży to urodziłam córeczkę w 36tyg i ważyła wtedy 2650,wszystko było ok.oddychała sobie sama ,ssała prawidłowo pierś,tyle,że musiała mieć na sali dodatkowy kocyk,bo trudno jej było utrzymać ciepłotę ciała:tak:,ale teraz wolę poczekać przynajmniej do 38go tygodnia:tak:

reklama
Do góry