reklama
Ja jak o tym czytam to mam dokładnie takie samo wrażenieJa miałam dosyć, jak ostatnio posłuchałam o połogu.
Dla mnie przy tym poród to nic, potem dopiero się zacznie :-(

kinia220v
Fanka BB :)
Ponoc szyjke mam na jeden centymetr !! przeciez to bardzo malo i dlatego sie zamartwiam
kazala mi brac magnez 3 razy dziennie i odpoczywac !
Ponoc szyjke mam na jeden centymetr !! przeciez to bardzo malo i dlatego sie zamartwiamkazala mi brac magnez 3 razy dziennie i odpoczywac !
to Kochana odpoczywaj, nogi do góry i bez łażenia;-)
mi gin powiedział, że moja malutka może ważyć na końcu ok.3200-3300. ja ważyłam 3200 a mój M. 2700. Zobaczymy w czyje ślady pójdzie córa![]()
o widzisz to u Ciebie by się zgadzało... że dzidziorki podobnie jak rodzice ważą

ja ważyłam ok 3000, mąż (ale to bliźniak) 2900, a nasz maluch już teraz 1700... więc chyba nas przebije, chyba że męża mam liczyć z bratem (łącznie 5600

Dzieki dziewczynki :*
My na początku ciąży używaliśmy sobie za wszystkie czasy. W domu,w samochodzie rano i wieczorem.Na parkingu i w lesie heheh
Nesca to masz szczescie.Ja przed ciążą slodyczy nie lubiłam a teraz... ;O Potrafie zjesc dziennie dwie tabliczki czekolady albo cała bomboniere. Potem patrzę na te papierki i nie mogę wierzyć w to co sie stałoMoja malutka daje czadu zawsze w nocy koło 1 rany jak jej to zostanie to bedzie katastrofa
ja w zyciu tyle kiszonek nie jadłam co w czasie ciąży, A jeszcze mój TŻ usłyszał w trójce, ze to co je mama w czasie ciązy , to potem dziecko lubi i się podłamał, że nasz młody tylko kapuste kiszoną będzie wcinał

dziewczyny, ja mam takie podejście, ze trzeba używac ile się da, bo jak się bejbik pojawi to ja nie bede wiedziala jak sie nazywam, że nie mówie juz o organizmie, który będzie jak po zderzeniu z pociągiem wyglądał...

to mojej kolezanki siostry syn wazyl 5600i urodzila sn
![]()
dla mnie to jakiś science-fiction

plastelinka5
Kinia dokładnie.Nie zapominaj o tym magnezie bo on zapobiega skurczom i odpoczywaj bo szyjka na 1 cm faktycznie jest bardzo krótka.
reklama
plastelinka5
Kochana a po kapuscie i ogórach Cię nie rozdyma ?
Podziel się: