reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
hej
Fajny temacik....

ja do końca pierwszej ciązy dawałam rade sama.....pod prysznicem godzinke siedzialam ale wszedzie gładziutko bylo....a pod koniec ciązy w obwodzie 134 cm mialam wiec niezla to byla gimnastyka.....ze tak powiem na ślepo sie golilam a efekty sprawdzalam lusterkiem....:-D teraz znowu w ciązy jestem i cala zabawa od nowa sie zaczyna....
a do porodu to góry nie trzeba golic wystarczą okolice hmmm....dróg rodnych....

reklama
mi w sumie zostal do kupienia wozek, chusta do noszenia i kosmetyki, to zostawilam na koniec:-D narazie ratami piore ciuszki,bo duzo dostalam od kolezanki i ukladam w kmodzie...hih fajnie tak czasem podejsc i sobie na te cudenka popatrzec:-D:-D

ja wlasnie dzisiaj bede mojemu Markowi pokazywac zdjecia twoje, jak juz masz wszystko pieknie poskladane,i jak to cudnie wyglada:tak::tak::tak: bo on sie ze mna kloci, ze jeszcze za wczesnie...jak przywiezlismy wozek to mi go poskladal na trzy minuty i zanim ja znalazlam aparat to on juz go spowrotem w worki pakowal...(bo sie zakurzy:wściekła/y:) a ja bym sie pokroic dala, zeby juz miec wszystko poskladane tak jak Ty!!!

sulwie ale jestes przygotowana.....wow!!!

Ja polecam Oliatum do kąpieli. Drogi ale wydajny i fajny.
Pieluszek tetrowych mialam z 4 sztuki....słabo je używałam...
Do paznokci używałam i do tej pory używam tych obcinaczek dziecięcych.
W Anglii w ogóle nie stosuje się spirytusu do pępuszka. I odpada po 4-5 dniach zazwyczaj...:eek: więc może nie do końca jest konieczny.... Sama nie wiem co o tym myśleć...
Body rozpinane kopertowo są super wygodne :tak:
Ja narazie mam kupiony karton chusteczek nawilżonych Pampers sensitiv bo był w promocji i w sumie paczuszka mnie kosztowała ok 55p. a normalnie kosztuje ponad 2 funty :-)
Na reszte przyjdzie czas....spokojnie ;-)

ja dlatego juz wszystko mam, bo bylam w Polsce i tam z racji cen wszystko pokupowalam :-D
z tym spirytusem, to tu w Danii tez go nie uzywaja, takze zobaczymy... ja w zasadzie kupilam wszystko co mi na mysl w aptece przyszlo, zeby miec na tzw. wszelki wypadek...
aha! a ta lista, ktora dziewczyny zrobily to jest naprawde pomocna, bo w sklepie to mozna sie niezle zakrecic... :tak::tak::tak: takze jeszcze raz WIELKIE DZIEKUJE!!!!!!!!

hej
Fajny temacik....

ja do końca pierwszej ciązy dawałam rade sama.....pod prysznicem godzinke siedzialam ale wszedzie gładziutko bylo....a pod koniec ciązy w obwodzie 134 cm mialam wiec niezla to byla gimnastyka.....ze tak powiem na ślepo sie golilam a efekty sprawdzalam lusterkiem....:-D teraz znowu w ciązy jestem i cala zabawa od nowa sie zaczyna....
a do porodu to góry nie trzeba golic wystarczą okolice hmmm....dróg rodnych....

No patrzta jak się rozpisała:-D:-D No ja to gładziutko mam przez 24 godziny potem czuję igiełki:-D:-D

reklama
Do góry