reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
to śledzia też nie:no:
ani bułki z serem:no:
bo ja właśnie to jadłam i też mam zgagę:-D tylko, ze ja mam praktycznie po wszystkim:eek: na szczęście nie zawsze:tak:

reklama
przestańcie, bo zaraz wyślę mojego biednego, zapracowanego męża do mcdonalda:-D:-D:-D

właśnie myślę czy nie zrobić tego ze swoim:eek: tylko że on jeszcze nie wrócił z pracy i tak trochę mi głupio go od drzwi zawracać:eek:
Cholera, a ja ze swoim na razie nie mieszkam i nie mam kogo wysłać:-( Ale jak się za 1,5 m-ca sprowadzi to będzie biegał. Kiedyś jak miałam na początku ciężkie humory i niezłe awantury były to mi powiedział, że ciąża mu się zawsze kojarzyła z bieganiem w nocy po sklepach, żeby spełnić zachcianki kobiety:-) No to sobie biedny pobiega:-) Dobrze, ze do Maca mamy blisko i autko jest:-)

Tygrynka ja postaram się zapisać w przyszłym tygodniu. Jedna ze szkół rodzenia w Warszawie reklamuje się, że ma praktycznie same zajęcia praktyczne ze szczególnym naciskiem na nauczenie przyszłych tatusiów kąpania, przewijania i usypiania maluszków i pomocy przyszłym mamusiom w trakcie porodu. To chyba zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe:confused: Tak czy inaczej wyczerpującą relację z zajęć masz jak w banku:tak:

Ech dziewczynki a wy wszędzie o jedzeniu. W końcu też pogoniłam męża do maca po wieśmaczka. Palce lizać a pupa rośnie:-)
Celira współczuje bo dobrze jest mieć kogo pogonić do sklepu po jedzonko:-) Mąż to naprawdę świetny wynalazek:tak:

reklama
Do góry