reklama
aninaka
Fanka BB :)
oj za mną też te mcflurry chodzą... jutro sobie kupię i już. Sam cukier ale MUSZĘ!!!Kurde wszędzie o jakichś sałatkach Zmówiłyście się czy jak:-) O rany na lody z McDonalda mam ochotę
Kurde wszędzie o jakichś sałatkach Zmówiłyście się czy jak:-) O rany na lody z McDonalda mam ochotę
mnie jakoś nie ciągnie do sałatki... ale cola to co innego... albo frytki z kfc... albo właśnie shake waniliowy z maca...
aninaka
przestańcie, bo zaraz wyślę mojego biednego, zapracowanego męża do mcdonaldamnie jakoś nie ciągnie do sałatki... ale cola to co innego... albo frytki z kfc... albo właśnie shake waniliowy z maca...
przestańcie, bo zaraz wyślę mojego biednego, zapracowanego męża do mcdonalda
właśnie myślę czy nie zrobić tego ze swoim tylko że on jeszcze nie wrócił z pracy i tak trochę mi głupio go od drzwi zawracać
aninaka
To zadzwoń do niego, niech się biedny nie męczywłaśnie myślę czy nie zrobić tego ze swoim tylko że on jeszcze nie wrócił z pracy i tak trochę mi głupio go od drzwi zawracać
przestańcie, bo zaraz wyślę mojego biednego, zapracowanego męża do mcdonalda
Cholera, a ja ze swoim na razie nie mieszkam i nie mam kogo wysłać:-( Ale jak się za 1,5 m-ca sprowadzi to będzie biegał. Kiedyś jak miałam na początku ciężkie humory i niezłe awantury były to mi powiedział, że ciąża mu się zawsze kojarzyła z bieganiem w nocy po sklepach, żeby spełnić zachcianki kobiety:-) No to sobie biedny pobiega:-) Dobrze, ze do Maca mamy blisko i autko jest:-)właśnie myślę czy nie zrobić tego ze swoim tylko że on jeszcze nie wrócił z pracy i tak trochę mi głupio go od drzwi zawracać
Tygrynka ja postaram się zapisać w przyszłym tygodniu. Jedna ze szkół rodzenia w Warszawie reklamuje się, że ma praktycznie same zajęcia praktyczne ze szczególnym naciskiem na nauczenie przyszłych tatusiów kąpania, przewijania i usypiania maluszków i pomocy przyszłym mamusiom w trakcie porodu. To chyba zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe Tak czy inaczej wyczerpującą relację z zajęć masz jak w banku
Ech dziewczynki a wy wszędzie o jedzeniu. W końcu też pogoniłam męża do maca po wieśmaczka. Palce lizać a pupa rośnie:-)
Celira współczuje bo dobrze jest mieć kogo pogonić do sklepu po jedzonko:-) Mąż to naprawdę świetny wynalazek
Celira współczuje bo dobrze jest mieć kogo pogonić do sklepu po jedzonko:-) Mąż to naprawdę świetny wynalazek
reklama
no cośty... moja jest za darmoszkę może dlatego taka gównianamyślałam, że możecie nie chcieć, no bo w sumie płacicie za to
Podziel się: