reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Wszystko dla kochanego Tygrrr Tygrrrrrr :-D

1. ostatnie zajęcia - o prawach pacjenta. NUUUUUUUUDY. Nic nowego czego byś już nie wiedziała...:tak:o wszystkim już pisałyśmy u nas na forum:tak:
  2. wcześniejsze - rozwój dzidzi w brzuszku mamy i dialog z dzidzią - NUUUUUUUUDY. Nic nowego czego byś już nie wiedziała...:tak:nawet bym śmiała twierdzić, że wiedziałam więcej niż ten kolo ze szkoły co zajęcia prowadzi:sorry2:Jak kolo tłumaczył, że do brzuszka trzeba mówić, czytać, śpiewać, muzyki słuchać...to ja czekałam na jakieś NOWINKI a tu lipa:dry:
  3. pierwsze zajęcia były organizacyjne:-D
  4. na ćwiczenia idę za 3 tyg ( te z ODDYCHANKA )

reklama
a to widzę, że dużo mnie nie omija:-D
dziękuję Lady :*
następne też opisuj dobrze? albo wklej na YT a potem tutaj link z oddychania:eek::-D

Lady to jakos na razie nie zacheca to do chodzenia do szkoly rodzienia:sorry2::sorry2:
Dawaj znac jak na cwiczeniach oddecchowych bo one chyba sa najwazniejsze:tak::tak:
spox
moja gin uważa że jak już bardzo chcę to mogę tam dla zabicia nudy chodzić bo nikt nie jest w szafie chowany, zwłaszcza młoda mama która sama z siebie uczy się o dzidziusiu od momentu kiedy wie że jest w ciąży:tak:

Ja chyba chodzic nie bede, ale z opowiesci mojej mamy wiem,ze cwiczenia oddechowe bardzo jej pomogly w czasie porodu:tak::tak:
A z opieka nad maluszkiem chyba jakos dam sobie rade:confused:, jak cos to zawsze mam moje lutoweczki ktore dopomoga:tak::-)

Też już mam taki chód. Myślałam, ze to trochę za wcześnie, ale próbuję nad tym jakoś panować i średnio mi wychodzi:tak:
Normalnie kaczuchy już jesteśmy:tak:

Rechot pierwsza o tym mówiła dziś na głównym:zawstydzona/y: ale też już kiedyś o tym myślałam, żeby Was popytać, tylko myślałam, że możecie nie chcieć, no bo w sumie płacicie za to:zawstydzona/y:

reklama
Do góry