reklama
Dusia08
Marzec '08
Mi sie podoba skrot Lily
Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
jejku kiedy moja taka będzie ruchliwa
Dusia08
Marzec '08
Pewnie zalerzy od charakterow albo niewiem od czego. Moze ja mam z bratem dobry kontakt dlatego ze bylo nas tylko dwoje. Moze jak bym miala siostre tez bym mialam lepszy kontakt z nia jak z bratem
Mojemu M własnie tez
Ale czy w Polsce ktos do niej tak mowil ?! Raczej pewnie nie...
A skad dokladnie jestes Dusia ? Mam slabosc do USA, bylam wielokrotnie, ale teraz dziecko mnie juz troszke przywiazalo w PL i za szybko pewnie tam nie pojade...
Ale czy w Polsce ktos do niej tak mowil ?! Raczej pewnie nie...
A skad dokladnie jestes Dusia ? Mam slabosc do USA, bylam wielokrotnie, ale teraz dziecko mnie juz troszke przywiazalo w PL i za szybko pewnie tam nie pojade...
Dusia08
Marzec '08
Napewno by kazdy wolal Lilka, ale to akurat tez mi sie podoba no ale u nas chyba bendzie Paulinka.
Ja mieszkam w stanie Connecticut (2 godziny on NY), a na poczatku mieszkalam w NY
Ja mieszkam w stanie Connecticut (2 godziny on NY), a na poczatku mieszkalam w NY
czesc, juz jestem a wiec bylo cudownie!!!!
Groszke/Groszkowna cala i zdrowa, ruszala sie niesamowiscie, caly czas machala raczkami i nozkami, co dla mnei bylo niesamowitym przezyciem. badanie usg trwalo pol godziny, dokladnie 26 minut, pierwszy raz sie mna tak zajeto ale warta byla kazda cena za dzisiejszy dzien, jestem teraz juz spokojna, kosc nosowa jest, raczki nowzk9i wszystko!!!!
, dzidzia ma ponad 4 cm, i ejst pikna, potem wklaeje fotki bo teraz wrocilam do pracy i tu bede do okolo 19. pozdrawiam, wasze kciuki napewno pomogly.
Super ! Cieszę się bardzo ! :-)
Dusia08
Marzec '08
Long Island jest ok ale samo centrum NY to sam brud i smrud
reklama
Podziel się: