reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ja najpierw miałam Luteinę 3 x 1, potem 4 x 1. Ona działa chyba tak samo jak Duphaston. A teraz mam zastrzyki Kaprogest 1 x tydzień - jak to rzekł pan doktor, żeby nie katować mnie tą Luteiną. :-D

Ech, wstrętne te plamienia - idzcie sobie precz ...:tak:

Ja już o swojej fasolce mówię Gabryś:-) jeszcze trochę czasu zanim będzie widać płeć, o ile wogóle... dla córci nie mam pomysłu na imię:-(

A my nie mamy pomysłu na imię ... Tzn do zadnego nie jestesmy przekonani.

Dla dziewczynki w miare podoba sie mi : Zuzia, Maja, Sandra, Lena, Florentyna. A mojemu M podoba sie Lilia lub Liliana. Nie wiem czy dac sie przekonac.

A dla chlopca pomysłow brak.

Patitka no pewnie, ze najwazniejsze zeby dzieciatko bylo zdrowe ! :-) Choc ja jestem zdania, ze jesli jest dwoje dzieci (my nie planujemy juz miec wiecej) to chyba lepiej jak sa tej samej plci. Chyba wowczas jest lepszy kontakt.

Mysle ze jak nie ma duzej roznicy pomiedzy dziecmi to zawsze znajda wspolny jezyk nie zalerznie od plci. Ja mam tylko brata jest rok odemnie straszy i od malego zawsze mielismy dobry kontakt :-)

Ja jakos w tej ciazy czuje ze dziewczynka, moze dlatego ze bardzo chce miec parke i tak juz sobie ubzduralam ze bendzie dziewczynka :-)
Ale w pierwszej ciazy z malym to nie mialam zadnych dolegliwosci, zadnych zachcianek a teraz slodkie bym mogla jesc caly czas (przed ciaza nie przepadalam za bardzo za slodkim), codziennie jest mi nie dobrze. No zoabczymy co z tego wyjdzie.

Ostatnia edycja:
Ech - mój M dla dziewczynki uparł się na Anię - to sliczne imię, ale mojego brata córa ma tak na imię - dlatego tu będziemy mocno pertraktować...

Tak samo jak przy moim Mateuszku :)) bo z kolei M uważa że to nie jest fajne imię dla chłopaka a mnie się strasznie podoba... poza tym... może to głupie... ale ja o Naszym człowieczku jak myśle to samo mi wpada że to mały Mati jest :D

czesc, juz jestem a wiec bylo cudownie!!!!

Groszke/Groszkowna cala i zdrowa, ruszala sie niesamowiscie, caly czas machala raczkami i nozkami, co dla mnei bylo niesamowitym przezyciem. badanie usg trwalo pol godziny, dokladnie 26 minut, pierwszy raz sie mna tak zajeto ale warta byla kazda cena za dzisiejszy dzien, jestem teraz juz spokojna, kosc nosowa jest, raczki nowzk9i wszystko!!!!

:), dzidzia ma ponad 4 cm, i ejst pikna, potem wklaeje fotki bo teraz wrocilam do pracy i tu bede do okolo 19. pozdrawiam, wasze kciuki napewno pomogly.

A my nie mamy pomysłu na imię ... Tzn do zadnego nie jestesmy przekonani.

Dla dziewczynki w miare podoba sie mi : Zuzia, Maja, Sandra, Lena, Florentyna. A mojemu M podoba sie Lilia lub Liliana. Nie wiem czy dac sie przekonac.

A dla chlopca pomysłow brak.

Szkoda ze moj maz nie mysli tak jak twoj haha bo mi sie strasznie podoba imie Liliana ale mojemu mezowi nie bardzo, i wiem ze nie dam rady go przekonac :wściekła/y:

reklama
Wiesz co Dusia samo imię Liliana jest dosc ładne, ale najprawdopodobniej wszyscy by do niej mowili Lilka. A to juz mi sie nie podoba...

Do góry