reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
czemu jesten to tomek, drugi tomuś :). Miałam tak kolegę jedyny problem że trzeba było pamiętać, ę jak isedzowni do niego to powiedzieć czy sie chce z mlodym czy starszym rozmaiwać :)

reklama
a ja drugiego nie bede chyba dawać, chrztu i tak ma nie być ,a urzędowo to nei ma takiego znaczenia. I tak mielismy problem z wyborem jednego imienia
mi drugie imie sie przydało bardzo. Miałam kolezanke z tej samej klasy podstawówki, ten sam miesiac urodzenia tylko dni inne i to samo imie i nazwisko. Potem jak dorosłam czasem urzędowe pisma trafiały do niej zamiast do mnie - ta sama ulica zamieszkania tylko numery inne. wywalczyłam ze posługuje sie 2 imionami urzędowo wszędzie.

We wtorek dowiedziałam się,że będę mieć synka:-) mój 1szy synek ma na imię Dominik,a teraz myślę,ze będzie Maciuś ,Maciej oznacza-z hebrajskiego tłum."Dar od Boga":tak:
Pozdrawiam:laugh2:

Witam!
To mnie też proszę dopisać do listy z pciom ujawnionom: ma być kobietka. Miło z jej strony :-D Aczkolwiek imię nadal nie zostało wybrane. Nie ma zgody w rodzinie.

a u nas bedzie milenka , jezeli ktos kidys bedzie zly na milenka to powie ewentualnie - milena . Poza tym znaczenie tego imienia podoba mi sie . Po czesku milenka oznacza - kochanie np.moja milenka- moje kochanie. Miluje cie - kocham cie

GARTULUJE CI dziewczynki ...tak jak chcieliscie:))))))))awwwwww:)

a ja drugiego nie bede chyba dawać, chrztu i tak ma nie być ,a urzędowo to nei ma takiego znaczenia. I tak mielismy problem z wyborem jednego imienia
Ja nawet doszlam do wniosku ze takwiej bylo bobaska sobie zmajstrowac niz to imie dla niego teraz wybrac:p

a ja mam męża Tomka i chcę synka Tomusia!!!
ale jakoś mi dziwnie mieć dwóch Tomków w jednym domku...
Haha 2 Tomkow w jednym domku haha:p A swoja droga maly bedzie Tomasz Junior:p-tomek Jr:))))) A cos ci powiem moja przyjaciolka ma na imie Zofia jej mama ma na imie Zofia i siostra ZOfia haha roznia sie tylko drugie imiona...i ja to sie zawsze smialam jak u nich bylam bo jak jej tata wolal ZOsia to wszystkie do niego lecialy haha:p
We wtorek dowiedziałam się,że będę mieć synka:-) mój 1szy synek ma na imię Dominik,a teraz myślę,ze będzie Maciuś ,Maciej oznacza-z hebrajskiego tłum."Dar od Boga":tak:
Pozdrawiam:laugh2:

Gratuluje syneczka i mysle ze Macius to bardzo fajne imie:)))))

reklama
Do góry