reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
mi drugie imie sie przydało bardzo. Miałam kolezanke z tej samej klasy podstawówki, ten sam miesiac urodzenia tylko dni inne i to samo imie i nazwisko. Potem jak dorosłam czasem urzędowe pisma trafiały do niej zamiast do mnie - ta sama ulica zamieszkania tylko numery inne. wywalczyłam ze posługuje sie 2 imionami urzędowo wszędzie.a ja drugiego nie bede chyba dawać, chrztu i tak ma nie być ,a urzędowo to nei ma takiego znaczenia. I tak mielismy problem z wyborem jednego imienia
olenka12345
Fanka BB :)
We wtorek dowiedziałam się,że będę mieć synka:-) mój 1szy synek ma na imię Dominik,a teraz myślę,ze będzie Maciuś ,Maciej oznacza-z hebrajskiego tłum."Dar od Boga"
Pozdrawiam
a Kochana Tobie nie za dobrze miec tylu facetów wokół siebie;-)heh Maciuś-bardzo ładne imię:-)
a u nas bedzie milenka , jezeli ktos kidys bedzie zly na milenka to powie ewentualnie - milena . Poza tym znaczenie tego imienia podoba mi sie . Po czesku milenka oznacza - kochanie np.moja milenka- moje kochanie. Miluje cie - kocham cie
GARTULUJE CI dziewczynki ...tak jak chcieliscie)))))))awwwwww
Ja nawet doszlam do wniosku ze takwiej bylo bobaska sobie zmajstrowac niz to imie dla niego teraz wybraca ja drugiego nie bede chyba dawać, chrztu i tak ma nie być ,a urzędowo to nei ma takiego znaczenia. I tak mielismy problem z wyborem jednego imienia
Haha 2 Tomkow w jednym domku haha A swoja droga maly bedzie Tomasz Junior-tomek Jr)))) A cos ci powiem moja przyjaciolka ma na imie Zofia jej mama ma na imie Zofia i siostra ZOfia haha roznia sie tylko drugie imiona...i ja to sie zawsze smialam jak u nich bylam bo jak jej tata wolal ZOsia to wszystkie do niego lecialy hahaa ja mam męża Tomka i chcę synka Tomusia!!!
ale jakoś mi dziwnie mieć dwóch Tomków w jednym domku...
We wtorek dowiedziałam się,że będę mieć synka:-) mój 1szy synek ma na imię Dominik,a teraz myślę,ze będzie Maciuś ,Maciej oznacza-z hebrajskiego tłum."Dar od Boga"
Pozdrawiam
Gratuluje syneczka i mysle ze Macius to bardzo fajne imie))))
A później będzie trzecia lista "Mamusie, które przestały się ujawniać na BB" hehehehehehehhe
No ja ci sie przyznam szczerze ze niewiele tych imion z tej listy mi cos mowi...
olenka12345
Fanka BB :)
a szkoda,że sie poujawniały i uciekły..ale od zawsze wiadomo,że Ci najwytrwalsi tak zwani twardziele zostają na dobre i złe;-)
reklama
Podziel się: