reklama
Dusia08
Marzec '08
Ja tez znalam tylko jedna no i siebie to chyba dwie Ale tez nie myslalam ze takie rzadkie. Imie mojego meza wydawalo mi sie bardziej rzadkie Ernest ale jest chyba 2 razy na liscie z 2008r.
A piosenki nie slyszalam musze poszukac na necie
A piosenki nie slyszalam musze poszukac na necie
a ja obejrzałam tę listę imion z Warszawy i tak jakoś wpadł mi w oko Stanisław.. Staś, Staszek... kurczę nie wiem już sama!!chyba wypiszemy na kartce nasze typy (Sebastian, Michał, Tomasz, Stanisław, Filip, Adam, Wojciech, Jan) i będziemy losować albo jak się Mały urodzi to będziemy sprawdzać na co zareaguje
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Mamo sówko...
...mój termin to 21 luty, więc bardzo Cie proszę o przeniesienie mojego nicka pod tę datę.
...mój termin to 21 luty, więc bardzo Cie proszę o przeniesienie mojego nicka pod tę datę.
olenka12345
Fanka BB :)
a ja obejrzałam tę listę imion z Warszawy i tak jakoś wpadł mi w oko Stanisław.. Staś, Staszek... kurczę nie wiem już sama!!chyba wypiszemy na kartce nasze typy (Sebastian, Michał, Tomasz, Stanisław, Filip, Adam, Wojciech, Jan) i będziemy losować albo jak się Mały urodzi to będziemy sprawdzać na co zareaguje
Stasiu ,Jasiu fajnie no i Filipek i Tomuś też;-)Ale i tak wybór należy do Was;-):-)Sebastian mi sie źle kojarzy,Michał też z takim łobuzem..hehe
olenka12345
Jeny jak sie czyta tam niektóre imiona to aż ciarki chodzą po plecach;-)
rossa
a ja mam problem w drugą stronę, bo przytyłam 2,5 kg (mam teraz 51,5) - i gin twierdzi że to trochę mało, chociaż ja nigdy tendencji do tycie nie miałam
reklama
Majsii
Nie ma się czego bać :-) Na odchudzanie przyjdzie czas później :-)Ja to się boję wagi w poniedziałek chwila prawdy wizyta u gin.
Podziel się: