reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
U Nas jakoś jest przyjete w rodzinie, że daje się dziecku dwa imiona i też zaczęły się już cyrki z tym jakie będzie drugie imie więc nasza odpowiedź była tylko taka, że jak będzie chłopiec będzie miał imie po Tatusiu a jak dziewczynka to po mnie i dyskusje ucichły a tak naprawdę to nawet nie wiemy czy damy drugie imię ale ile dyskusji mniej :-p I nie denerwuj się Kochana :-)

Widzę, że u Was taka sama taktyka jak u nas :-p Już wiadomo, że synek, czyli będzie na drugie Andrzej :happy:

reklama
widzę, że u was taka sama taktyka jak u nas :-p już wiadomo, że synek, czyli będzie na drugie andrzej :happy:
a u nas bedzie milenka , jezeli ktos kidys bedzie zly na milenka to powie ewentualnie - milena . Poza tym znaczenie tego imienia podoba mi sie . Po czesku milenka oznacza - kochanie np.moja milenka- moje kochanie. Miluje cie - kocham cie

Za to już kilka razy usłyszałam od teściowej, że jak będzie dziewczynka to Marysia (po teściowej), a jak chłopczyk to Wacław (po teściu). Niby to w żartach miało być, ale wiem, że mówiła całkiem serio. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hehe jak będziemy mieć synka to na drugie będzie miał Wacław, ale to po Tatusiu, czyli po moim Mężusiu;-)

ja akurat daje dwa, bo ochrzcilam małą w momencie zagrozenia ciąży.A nie chce mania na pierwsze, bo umowa byla ze moj Artur wybiera imie dla dziewczynki i wybrał Igę.

a ja drugiego nie bede chyba dawać, chrztu i tak ma nie być ,a urzędowo to nei ma takiego znaczenia. I tak mielismy problem z wyborem jednego imienia

reklama
Do góry