reklama
Wiem że nie powinno się kierować niczyim gustem i że to co teraz napiszę to jest koszmarnie podłe, ale ja na 100% upewniłam się o dobrym wyborze imienia jak zobaczyłam reakcję teściowej- była tak masakrycznie niezadowolona, że nie ma innej opcji
U mnie bylo identycznie Jak powiedzialam Witek (a nie bylam wtedy jeszcze przekonana na 100%) i zobaczylam jej krzywa mine i uslyszalam komentarz to juz zadne inne imie nie wchodzilo w gre
Ale wy zlosliwe jestescie haha ja probowalam tego ale nic nie jest w stanie tej mojej"umilowaniej"tesciowej wnerwic...musze znalesc inny punkt...moze sie malpa zdemaskuje ale poki co to mnie wnerwia tylko jak maz nie slyszy ale jak jest ze mna to jest....tesciowa"na medal"haha i jak mam malpe zdemaskowac haha
No moja to bedzie zbyt zajeta opiekowaniem sie szwagirki corka juz w grudniu wiec ten moj malec to wcale babki widziec nie bedzie....bo sie nie liczy...oczkiem w glowie to jest ta mala...No niechże to dziecko też ma coś od tej babci. Na jakieś szczególne zainteresowanie czy troskę nie ma co liczyć (no chyba że babcia będzie akurat miała ochotę mamusi dopieprzyć że jej ubrać nie umie, albo jeść jej źle daje), to może przynajmniej tyle niech jej zawdzięcza;-)
no to dziewczynki nie zazdroszczę prababć i teściów, moja tez to wspaniałych nie nalezy a ja jej unikam ile tylko się da:-) i tylko zazdroszczę mojemu mężowi jego teściowej bo on to mówi głośno że ma "złota teściową" a ja to co nie nalezy mi się?
Moj moze to samo powiedziec bo jeszcze jej w zyciu tak osobiscie nie widzial(tylko na skype) a poza tym w innych jezykach mowia haha wiec faktycznie jest najlepsza tesciowa na swiecie haha
kataszaone
nowa mama
a mi rece i nogi puchna tak ze hej....a jakie zylki mi na nogach pekaja...rany no mam pajeczynki sine normalnie....nie wiem co z tym zrobic
ogranicz sol, to na poczatek, wiem ze nie sedno ale napewno cos. Unikaj soli ukrytej w produktach, potrawach.
ochraniaj i staraj sie zebys nie marzla w miejscach nerek.
AniaForever
Polinezja i Jamajka
No moja to bedzie zbyt zajeta opiekowaniem sie szwagirki corka juz w grudniu wiec ten moj malec to wcale babki widziec nie bedzie....bo sie nie liczy...oczkiem w glowie to jest ta mala...
Nie no nie martw się, na pewno znajdzie się coś co źle robisz i ona to mimochodem zauważy;-) Poza tym ja też mam niedościgniony wzór do naśladowania w postaci siostry mojego męża, która na każdym kroku i w każdej sytuacji jest mi stawiana za przykład (cud że w dalszym ciągu ją naprawdę szczerze lubię)
kataszaone
nowa mama
w serze zoltym jest duzo soli. ja tez kocham ser zolty i ciagle bym jadla plastrami ! albo z chlebkiem i pomidorkiem. I z sałatą! Albo z keczurem.Do tego chlebek ze sliwka. jezu jak ja to kocham.Polecam ci z chlebkiem ze sliwkahmmm moze cos w tym jest akle ostatnio to ja tylko wazywa i owoce wciagam no i ser zolty...matko jak ja kocham ser zolty haha
reklama
kataszaone
nowa mama
nooo chleb ze sliwka jest pyyyyyszny! wiem ja tez bym ciagle kanapke z serem i pomidorem jadla. Ale staram sie urozmaicac jadlospis. A przede wszystkim musze jesc codziennie jaja. lekarz mi zalecil z racji tego ze jestem wege. 7 jaj tygodniowo musze zjadacchlebek ze sliwka??????
ALe mi smaka narobilas ide sobie zrobic kanapke z SEREM i POMIDOREM hahajadlabym na okraglo
Podziel się: