reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
gibaga- ja wlasnie wczoraj kupilam sobie w aptece cos na nogi,na zylki, zeby nie pekaly....jest to masc z heparyna, podobno skuteczna

Uwielbiam chlebek ze sliwka, albo z musli mniam mniam....Niestety w Oslo nie maja takich chlebkow buuuuuuu.....:(

lomatko jeszcze o takim chlebku to ja nie slyszalam haha:p
Kochana podaj mi nazwe tej masci na zylki:) a ja tu swoaja droga jeszcze w aptece poszukam tez:)

nooo chleb ze sliwka jest pyyyyyszny! wiem ja tez bym ciagle kanapke z serem i pomidorem jadla. Ale staram sie urozmaicac jadlospis. A przede wszystkim musze jesc codziennie jaja. lekarz mi zalecil z racji tego ze jestem wege. 7 jaj tygodniowo musze zjadac :p

jajka to tez jedne z moich ulubionych...a i jakos na gruszki mnie wzielo...a nigdy nie lubilam...wrecz sie cala marszczylam jak mnie sie zapytano cyz bym chciala ...a teraz kochanie i nie zapomnij o gruszkach haha

a ja wlasnie wcinam salse meksykanska sledziowa choc sledzi nie lubie ale to jest pyszne do tego zakaszam pączkiem i kit katem -mam nadzieje ze rewolucji w żolądku nie bedzie :-)

O jaa..nieźle..śledzie zagryzane pączkiem i kit katem haha:-D no tak takie mieszanki tylko w ciąży..ja właśnie wcinam orzechy laskowe..bo mi sie zachciało;-)

do tej pory mój mąż się cały czas wymigiwał z ustalenia imion dla dziewczynki mówił ze jak będziemy wiedzieć to zdecydujemy a ja cały czas miałam swój typ na Milenkę no i jak dr powiedział że córeczka to mówię do męża że teraz to już musi podac swoje propozycje bo jak nie to zostanie Milenka a on na to że to bardzo ładne imie i będzie mała Milena Alina

ALINA BARDZO LADNIE!! nasza malam ksiezniczka tez bedzie miala na drugie to imie, po babci. a co do pierwszego ciagle sie decydujemy... pozdrawiam mamuski :)

reklama
loree to wypytaj się tego pediatry, bo myśle że warto jednak jest miec cos w domu wrazie czego, też amm paniczny lęk o to, co sie stanie gdy dziecko mi w nocy źle sie poczuje:-(

Do góry