reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
No wlasnie specjalnie go zabralam na usg w 20 tc bo myslalam ze jakos to przezyje, no nie wiem okaze jakies emocje, uczucia... A tu nic, zadnej reakcji. Nie wiem dlaczego tak sie zachowuje, bo dzidzia byla planowana. Na razie moja milosc musi wystarczyc mojej kruszynce:) Mam nadzieje ze po urodzeniu moj maz sie zmieni, oby...bo jak nie to zobaczy co wsciekla mamuska potrafi:). Z moim mezezm jestem juz 11lat i wiem ze jest kochany, czasami moze troske malo wylewny?

Całkiem możliwe, że mało wylewny. Trzeba było po USG zapytać jak mu się dzidzia podoba:tak:

reklama
No wlasnie specjalnie go zabralam na usg w 20 tc bo myslalam ze jakos to przezyje, no nie wiem okaze jakies emocje, uczucia... A tu nic, zadnej reakcji. Nie wiem dlaczego tak sie zachowuje, bo dzidzia byla planowana. Na razie moja milosc musi wystarczyc mojej kruszynce:) Mam nadzieje ze po urodzeniu moj maz sie zmieni, oby...bo jak nie to zobaczy co wsciekla mamuska potrafi:). Z moim mezezm jestem juz 11lat i wiem ze jest kochany, czasami moze troske malo wylewny?

Mój też po usg zero emocji ale go zapytałam o co chodzi to stwierdził że do niego to jeszcze nei dociera. Jak pierszy raz poczuł kopniajki to stwierdził że takie małio wyraźnie i już z rękami isę nei pcha. Na ciuszki nei reaguje. W przyszył tygodniu go ciągne na kolejne usg, dzidzia jużbędei wieksza, może teraz do neigo dotrze ;)

No może i tak jest - mój znajomy mi odpowiadał tak:"Kaśka, przez 9 miesięcy nic do Tego nie czułem... ale jak go zobaczyłem, takiego maluśkiego, to stał się dla mnie całym światem..." :D Także dziewczynki... to tylko facet :D i on jeszcze oszaleje na punkcie maluszka... Mój niby gada do brzucha i mówi do mnie - moje dziewczynki. Ale to chyba tak tylko na pokaz bo nic innego związanego z ciążą go nie obchodzi, poród nie, ubranka nie... generalnie on ma na wszystko czas, a to wszystko to w ogóle załatwi się samo :D

ja go uśwaidamiam na siłę. Chociąz ostanio jak zostawiłam na łózku ksiązkę moje dziecko to nawet sobie ją obejrzał, także powolutku cos tam do niego dochodzi.

Ja tez podsuwalam mu jakas lekture, ale do niego bardziej przemawia internet, wiec podsylam mu linki stron. Cos tam troche czyta, ale nic nie komentuje i nie mowi.:-) Chyba najbardziej obeznany jest z tematem seks w ciazy hihi:-D

czesc

u mnie tak samo, mam czasem wrazenie ze jestem sama w tej ciazy, a czasem wrecz przeciwnie, nie wiem od czego to zalezy od nastroju moze????

u nas Lenka szaleje juz od dawna, rzeczywiscie niektore kopniaki da sie odczuc, i to mocno :)

Zabeczka , widzialam ze mieszkasz w Oslo.. Ja w Moss, bliziutko, wlasnie wczoraj bylam w Oslo po lozeczko i szafe dla mojej córuni. zimko sie tu zrobilo..brrr,, Buziaki i milgo dnia

O tak Rennie to mój przyjaciel..... owocowy bo tych miętowych nie trawię po początku ciąży kiedy miałam mdłości i zgagę i brałam rennie i miałam większe mdłości :) Także polecam owocowy :D

ooo a ja nawet nie wiedzialam ze taki owocowy jest! mi tez ten mietowy nie pasuje, ale traktuje to jak lek, czyli nieprzyjemną konieczność.

reklama
czesc

u mnie tak samo, mam czasem wrazenie ze jestem sama w tej ciazy, a czasem wrecz przeciwnie, nie wiem od czego to zalezy od nastroju moze????

u nas Lenka szaleje juz od dawna, rzeczywiscie niektore kopniaki da sie odczuc, i to mocno :)

Zabeczka , widzialam ze mieszkasz w Oslo.. Ja w Moss, bliziutko, wlasnie wczoraj bylam w Oslo po lozeczko i szafe dla mojej córuni. zimko sie tu zrobilo..brrr,, Buziaki i milgo dnia
Ja jeszcze nie robilam zakupow, bo jeszcze nie wiem gdzie bede rodzic, tu czy w Polsce. A gdzie kupowalas mebelki dla swojej coruni?
No zimno zwlascza rano, dobrze chociaz ze sloneczko swieci poki co i nie jest tak ponuro:):)

Do góry