reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Kochane zapomniałam się pochwalić na tym wątku, ale już się poprawiam:-D Przedwczoraj Mężuś po raz pierwszy poczuł kopniaczka Sóweczki i strasznie się z tego cieszył i to przeżywał, że w końcu może też to poczuć:-) śmialiśmy się bardzo, a potem razem się popłakaliśmy:-)

Teraz to już czuję coraz mocniejsze kopniaczki, więc chyba Sóweczka w Mamusię sportowca się wdała i już trenuje:-) hehe, a Mężuś się śmieje, że to dlatego, że Sóweczka ma strasznie długie nogi po Mamusi i już nie ma gdzie ich zmieścić:-p
Bardzo Ci zazdroszcze ze twoj maz tak przezywa Twoja ciaze. Moj prawie w ogole sie moim stanem nie interesuje, tak ze czasami mysle, ze on sie nie cieszy ze bedziemy miec dzidziusia:(:( Jak tak o tym mysle to az mi sie plakac chce.

Bardzo Ci zazdroszcze ze twoj maz tak przezywa Twoja ciaze. Moj prawie w ogole sie moim stanem nie interesuje, tak ze czasami mysle, ze on sie nie cieszy ze bedziemy miec dzidziusia:(:( Jak tak o tym mysle to az mi sie plakac chce.

Może on poprostu jest w szoku że to JUŻ SIĘ DZIEJE i że już tam w środku jest mała istotka. A był z Tobą na jakimś USG? Nic tak nie zmiękcza serca jak widok dzidziaczka na USG i dźwięk bijącego serduszka. :tak:

Może on poprostu jest w szoku że to JUŻ SIĘ DZIEJE i że już tam w środku jest mała istotka. A był z Tobą na jakimś USG? Nic tak nie zmiękcza serca jak widok dzidziaczka na USG i dźwięk bijącego serduszka. :tak:
No wlasnie specjalnie go zabralam na usg w 20 tc bo myslalam ze jakos to przezyje, no nie wiem okaze jakies emocje, uczucia... A tu nic, zadnej reakcji. Nie wiem dlaczego tak sie zachowuje, bo dzidzia byla planowana. Na razie moja milosc musi wystarczyc mojej kruszynce:) Mam nadzieje ze po urodzeniu moj maz sie zmieni, oby...bo jak nie to zobaczy co wsciekla mamuska potrafi:). Z moim mezezm jestem juz 11lat i wiem ze jest kochany, czasami moze troske malo wylewny?

reklama
O tak Rennie to mój przyjaciel..... owocowy bo tych miętowych nie trawię po początku ciąży kiedy miałam mdłości i zgagę i brałam rennie i miałam większe mdłości :) Także polecam owocowy :D

Do góry