gratuluje poziomeczko i oby maz szybko poczul kopniaczki - moj v. Tez jeszcze nic nie czuje ale ja za to czuje coraz silniejsze ...a ja się chwalę, że moja kruszynka zaczęła dawać o sobie znać wczoraj! Pierwsze ruchy - jaka radość! Mąż tylko czeka kiedy on będzie mógł poczuć maleństwo! :-):-d:-d:-)
reklama
zabeczka
Fanka BB :)
Bardzo Ci zazdroszcze ze twoj maz tak przezywa Twoja ciaze. Moj prawie w ogole sie moim stanem nie interesuje, tak ze czasami mysle, ze on sie nie cieszy ze bedziemy miec dzidziusia Jak tak o tym mysle to az mi sie plakac chce.Kochane zapomniałam się pochwalić na tym wątku, ale już się poprawiam Przedwczoraj Mężuś po raz pierwszy poczuł kopniaczka Sóweczki i strasznie się z tego cieszył i to przeżywał, że w końcu może też to poczuć:-) śmialiśmy się bardzo, a potem razem się popłakaliśmy:-)
Teraz to już czuję coraz mocniejsze kopniaczki, więc chyba Sóweczka w Mamusię sportowca się wdała i już trenuje:-) hehe, a Mężuś się śmieje, że to dlatego, że Sóweczka ma strasznie długie nogi po Mamusi i już nie ma gdzie ich zmieścić
zabeczka
Paulla, gratulacie!!! Ja tez mialam miec coreczke Wiktorie, ale wyszedl synus:-)
olenka12345
Żabeczka nie martw się ..niema tego złego co by na dobre nie wyszło..;-)
ja chciałam synka,a jak dowiedziałam się ,że bedzie córeczka to sie cieszyłam jak nie wiem co
ja chciałam synka,a jak dowiedziałam się ,że bedzie córeczka to sie cieszyłam jak nie wiem co
zabeczka
Dzieki, juz sie nie martwie i sie bardzo ciesze z mojego synusia. A najwazniejsze zeby byl zdrowy
kataszaone
nowa mama
chyba ksiazkowoDzisiaj się dowiedziałam że mój maluszek waży już 480g. :-)
kataszaone
nowa mama
ja tez biore rennie. do szkoly go biore, zawsze mam go przy sobie, bo zgage tez mam wieeeeeelka!Muszę spróbowac..bo już mam dosyc tego wstrętnego pieczenia..;/
dziękuję kochana za poradę;-)
Bardzo Ci zazdroszcze ze twoj maz tak przezywa Twoja ciaze. Moj prawie w ogole sie moim stanem nie interesuje, tak ze czasami mysle, ze on sie nie cieszy ze bedziemy miec dzidziusia Jak tak o tym mysle to az mi sie plakac chce.
Może on poprostu jest w szoku że to JUŻ SIĘ DZIEJE i że już tam w środku jest mała istotka. A był z Tobą na jakimś USG? Nic tak nie zmiękcza serca jak widok dzidziaczka na USG i dźwięk bijącego serduszka.
zabeczka
No wlasnie specjalnie go zabralam na usg w 20 tc bo myslalam ze jakos to przezyje, no nie wiem okaze jakies emocje, uczucia... A tu nic, zadnej reakcji. Nie wiem dlaczego tak sie zachowuje, bo dzidzia byla planowana. Na razie moja milosc musi wystarczyc mojej kruszynce Mam nadzieje ze po urodzeniu moj maz sie zmieni, oby...bo jak nie to zobaczy co wsciekla mamuska potrafi. Z moim mezezm jestem juz 11lat i wiem ze jest kochany, czasami moze troske malo wylewny?Może on poprostu jest w szoku że to JUŻ SIĘ DZIEJE i że już tam w środku jest mała istotka. A był z Tobą na jakimś USG? Nic tak nie zmiękcza serca jak widok dzidziaczka na USG i dźwięk bijącego serduszka.
reklama
Podziel się: