reklama
kataszaone
nowa mama
Rany to Was już boli? U mnie jest aktywna nawet bardzo ale nigdy nie jest to nic nieprzyjemnego tym bardziej bolesnego! Uwialbiam to.Najbardziej czuje Ją jak siedze no bo ciasno w brzuszku się robi
I standard czyli zawsze jak położę się spać.Wtedy przez chwile do Niej gadam,masuje brzuszek i ide spac
no narazie jest mala, to nie czujesz jak kopie w watrobe jak zacznie brykac i zacznie kopac w zoladek czy watrobe to poczujesz sie niemilo. oby nie!
mnie kilka razy zabolalo, ale nie jakos znacznie. Ale niunia bardzo sie rusza, szczegolnie na wykladach, rozprasza mnie, bo tak jak ktoras juz pisala, nie musze sie juz "wsluchiwac" w ruchy one same mnie "zaczepiaja" i daja o sobie znac
kataszaone
nowa mama
A mi na ostsnim usg nie podala ani wymiarow maluszka ani wagi
Stwierdzila tylko ze wszystkie parametry sa w normie. Nastepnym razem musza ja dokladniej wypytac. A w grudniu zamierzam isc na usg 3d lub 4d i nagrac se naplyke mojego brzdaca:-):-)
w grudniu juz bedzie super widac ja bylam teraz - niby widac wszytko, ale podobno nie jest to to samo co wlasnie blisko przed porodem teaz ide pod koniec listopada drugi raz
Ilonaa
Mein Schatz :)
Więc dziękuje Wam za kciuki bardzo:-) Ale jestem strasznie zła tłukłam się pół miasta chora tylko po to żeby na drzwiach przeczytać kartkę, że moja gin. jest chora i żeby się zarejestrować na inny termin
o kurde :/:/:/
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Jakieś fatum mam zły dzień Może zapadnę w sen zimowy jak borsuko kurde :/:/:/
Ilonaa
Jakieś fatum mam zły dzień Może zapadnę w sen zimowy jak borsuk
Masz zakaz ode mnie, chyba, że na jeden dzień bo tak to będzie mi smutno bez Ciebie Zjedz coś słodkiego ! Dzidzia pokopie i już będzie wszystko piękne :-)
kataszaone
nowa mama
ja mam w nastepnym tygodniu - w srode....
Ilonaa
ja mam w nastepnym tygodniu - w srode....
Kciuki oczywiście będą zaciśnięte ;-)
A ja mam dzień przed Tobą Ale dopiero o 21 :-( Nie wiem jak wytrzymam psychicznie cały wtorek
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
No dobrze Nie będę spała no chyba, że w nocy Zjadłam już zorbiłam nalot na biedronke po drodze i kupiłam sobie czekolade z orzeszkami Pół już nie ma;-)Masz zakaz ode mnie, chyba, że na jeden dzień bo tak to będzie mi smutno bez Ciebie Zjedz coś słodkiego ! Dzidzia pokopie i już będzie wszystko piękne :-)
Podziel się: