reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Lucyna :)

he he he ale mnie słonko rozbawiłaś tym opisem ;) No ja jak na razie jeszcze się cieszę każdym kopniaczkiem, ale wczoraj wieczorem to córcia mi takiego jednego kopa zapodała, że aż podskoczyłam ze zdziwienia. Czyżby to była zapowiedź konkretniejszych karate ciosów? ;) he he he Wcale bym się nie zdziwiła, bo dziś w nocy jak się położyłam na chwilę na plecy to tak mi nastukała po flakach, że od razu przewróciłam z powrotem na prawy bok :p

reklama
Kochane zapomniałam się pochwalić na tym wątku, ale już się poprawiam:-D Przedwczoraj Mężuś po raz pierwszy poczuł kopniaczka Sóweczki i strasznie się z tego cieszył i to przeżywał, że w końcu może też to poczuć:-) śmialiśmy się bardzo, a potem razem się popłakaliśmy:-)

Teraz to już czuję coraz mocniejsze kopniaczki, więc chyba Sóweczka w Mamusię sportowca się wdała i już trenuje:-) hehe, a Mężuś się śmieje, że to dlatego, że Sóweczka ma strasznie długie nogi po Mamusi i już nie ma gdzie ich zmieścić:-p

Rany to Was już boli? U mnie jest aktywna nawet bardzo ale nigdy nie jest to nic nieprzyjemnego tym bardziej bolesnego! :) Uwialbiam to.Najbardziej czuje Ją jak siedze no bo ciasno w brzuszku się robi :(
I standard czyli zawsze jak położę się spać.Wtedy przez chwile do Niej gadam,masuje brzuszek i ide spac

Dziewczyny o co chodzi ze zdjeciami tej laski :O ? Przecież jak może w miejscu macicy być płaska? A po porodzie nie mieć tzw Kartofla? To nie możliwe? Przecież nawet gdyby jej usunąć wszystkie narządy...wątrobę,jelita,żołądek,nerki to dziecko z 36 tygodnia by się tam nie zmieściło :O no bez jajóff...
Ja od ostatniej wizyty (20.09) nie waże się.Po coż mam sie stresować :) Co z tego,że przeraże się stojąc na wadze...Nie widać po mnie podobno,że coś przytyłam bo na ostatniej wizycie miałam 1,5 kg+
ale rozstępy na piersiach już są :]
Co do jedzenia...jak przed ciążą nigdy słodyczy nie jadłam to teraz mieszankę krakowską,kasztanki,delicje mogłabym garściami.Zrobiłam sobie jeden taki dzień...bez żadnych ograniczeń i podejrzewam,że do dzis nie zrzuciłam ale przynajmniej byłam zadowolona :p teraz tylko sezamowe paluszki wpierniczam :) Ogolnie to nie jesm zbyt wiele GÓRA 3 posiłki na dzien

ja miałam nadzieję, że 75 kg nie przekroczę, bo mam 162cm, po to chciałam chodzić na jogę i ćwiczenia na basenie na ciężarnych, a tu dupa:wściekła/y: prawie w ogóle nie jem słodyczy, czasem się zdarzą chipsy, chleb razowy od początku ciąży, rzadko ziemniaki... jak ja mogę leżeć, odżywiać się normalnie i nie tyć??? czy to możliwe??

nie jestem z tych, co usprawiedliwiaja ludzi w trakcie diet, ale jestes w ciazy i byc moze zatrzymujesz wodę- zauwazylas opuchniecianp wokol kostek?
skoro stusujesz sie do zdrowego ozdywiania to nie moze byc innego wytlumaczenia. No chyba ze jescze jakies choroby wewnetrzne, tarczycy czy cus.

reklama
Do góry