reklama
Co do wielkości brzuszka to wrzucam Wam jedną z tegorocznych wrześniówek - 36 tydzień ciąży
https://www.babyboom.pl/forum/wrzes...rzuszki-mamusie-i-bobaski-30272/index127.html
Pamiętacie ją ? Wklejam zdjęcia Laski tuż po porodzie ....
AniaForever
Polinezja i Jamajka
shingle, weź mnie już nie dołuj
Gratuluję kolejnych pipulek i siuraczków
Panienek mamy 21 i 19 kawalerów
No to ladnie haha prawie sie wyrownalo...a na poczatku to tyle chlopakow bylo ze zwatpilam ze kiedykolwiek bedziemym miec chlopca...i masz...chlopak jak malowany)))))))
Alexandriaa mi również się podoba Adrianna no i Roksanka też super brzmi..mój brat ma córkę Angelikę..i "Andżela" tak dziwnie brzmi..no ale wybór należy do Was-rodziców:]:-)
ANDZELA to mi sie tylko z Rechotkiem kojarzy hahaha...tak bym coruni nie dala...ale Adrianna jest super i Oliwia sama chcialam miec ale kolezanka juz ma wiec nie bede taka i nie skopiuje nie????
Alicja nam sie bardzo podobala i Aleksandra....a i jeszcze Melania(nie bede taka i nie napisze Melanie haha albo Melany) haha
gdybym ja miała mieć dziewczynkę to chcialabym ją nazwać właśnie Kinga, albo Alicja, Agnieszka, Garbysia, Hania.. kiedyś podobała mi się Zuzia i Zosia, ale już za dużo tych imion w moim otoczeniu... a bratowa męża nazwała małą Julia...
Matko kochana nigdy w zyciu nie dawaj Agnieszka...co ty chcesz dziecko skrzywdzic>?????haha
:-)hej dziewczynki ja mialam usg w poniedzialek i czekamy na dziewczynke JESSICA moj komputer nizadobry teraz jest cos pokrecilam i niemoge powstawaic zdiec takze innym razem ale przynajmiej wicie co mi wyroslo :-) oczywiscie gratuluje wszystkim mamuska tym ktore juz :-)wiedza :-) pozdrawaim serdecznie
Matko kochana nigdy w zyciu nie dawaj Agnieszka...co ty chcesz dziecko skrzywdzic>?????haha
wszystkie Agnieszki jakie znam są fajne
ale ja i tak mam chłopca
reklama
alexandriaa
Fanka BB :)
:-)hej dziewczynki ja mialam usg w poniedzialek i czekamy na dziewczynke JESSICA moj komputer nizadobry teraz jest cos pokrecilam i niemoge powstawaic zdiec takze innym razem ale przynajmiej wicie co mi wyroslo :-) oczywiscie gratuluje wszystkim mamuska tym ktore juz :-)wiedza :-) pozdrawaim serdecznie
Gratuluje dziewczynki A my się zdecydowaliśmy na imię i będzie Oliwia
Podziel się: