reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Co do wielkości brzuszka to wrzucam Wam jedną z tegorocznych wrześniówek - 36 tydzień ciąży

20072009826.jpg

20072009834.jpg

https://www.babyboom.pl/forum/wrzes...rzuszki-mamusie-i-bobaski-30272/index127.html

Pamiętacie ją ? Wklejam zdjęcia Laski tuż po porodzie ....
081020091157.jpg

Gratuluję kolejnych pipulek i siuraczków :-D

Panienek mamy 21 i 19 kawalerów :rofl2::rofl2::rofl2:

No to ladnie haha prawie sie wyrownalo...a na poczatku to tyle chlopakow bylo ze zwatpilam ze kiedykolwiek bedziemym miec chlopca...i masz...chlopak jak malowany:))))))))

Alexandriaa mi również się podoba Adrianna no i Roksanka też super brzmi..mój brat ma córkę Angelikę..i "Andżela" tak dziwnie brzmi..no ale wybór należy do Was-rodziców:]:tak::-)

ANDZELA to mi sie tylko z Rechotkiem kojarzy hahaha...tak bym coruni nie dala...ale Adrianna jest super i Oliwia sama chcialam miec ale kolezanka juz ma wiec nie bede taka i nie skopiuje nie????
Alicja nam sie bardzo podobala i Aleksandra....a i jeszcze Melania(nie bede taka i nie napisze Melanie haha albo Melany) haha

gdybym ja miała mieć dziewczynkę to chcialabym ją nazwać właśnie Kinga, albo Alicja, Agnieszka, Garbysia, Hania.. kiedyś podobała mi się Zuzia i Zosia, ale już za dużo tych imion w moim otoczeniu... a bratowa męża nazwała małą Julia...

Matko kochana nigdy w zyciu nie dawaj Agnieszka...co ty chcesz dziecko skrzywdzic>?????haha

:-)hej dziewczynki ja mialam usg w poniedzialek i czekamy na dziewczynke JESSICA:tak: moj komputer nizadobry teraz jest cos pokrecilam i niemoge powstawaic zdiec takze innym razem ale przynajmiej wicie co mi wyroslo :-) oczywiscie gratuluje wszystkim mamuska tym ktore juz :-)wiedza :-) pozdrawaim serdecznie:tak:

reklama
:-)hej dziewczynki ja mialam usg w poniedzialek i czekamy na dziewczynke JESSICA:tak: moj komputer nizadobry teraz jest cos pokrecilam i niemoge powstawaic zdiec takze innym razem ale przynajmiej wicie co mi wyroslo :-) oczywiscie gratuluje wszystkim mamuska tym ktore juz :-)wiedza :-) pozdrawaim serdecznie:tak:

Gratuluje dziewczynki :) A my się zdecydowaliśmy na imię i będzie Oliwia :)

Do góry