reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
No to my z mężulkiem już 8 sylwestra spędzimy wspólnie :) A pierwszy raz z małym lokatorem w brzuszku :) Ale nie wiem jeszcze co my w tym roku będziemy robić... Kurde blaszka ;P Jeśli do tego czasu jeszcze będę wyższa niż szersza to może nawet pogibam się troszku ;) A i chlapnę sobie Picollo-eee chyba można co? Jak wieta to piszta zanim się dorwę do butli bo potem to w dziesięciu mnie nie odessą od niej :)

Mi też Adrianna się najbardziej podoba ale znowu mój M coś marudzi. Dzisiaj wymyśliliśmy Oliwię i coś czuję że tak zostanie - ale jeszcze nie na 100 % hehhe Boże jaka ja niezdecydowana jestem, no ale w końcu to b. ważna decyzja. Któraś z lutówek chyba już postanowiła nazwać dziewczynkę Oliwia, prawda? coś mi się takiego o uszy obiło :-)

to będzie nasz drugi Sylwester (pierwszy, mimo, że nie do końca udany - duża grupa moich znajomych, którzy jakby się musieli tego dnia wściec- pare par się pokłóciło, dziewczyny się pokłóciły, parę dziewczyn się popłakało, jedna się zamknęła w łazience, kumpel się przestał odzywać do mnie za to że ja od jakiegoś czasu nie miałam dla niego czasu, chłopak przyjaciółki zaczął się do mnie przystawiać i namawiać mnie na sex..ech mówię Wam, masakra, a w tym wszystykim my, niecały rok razem, za to zachwyceni, że takiego dnia mamy się przy sobie i że on przyjechał do mnie już 25 grudnia na Mazury... ech :tak::tak:) no więc teraz chcemy być sami, może nawet uda nam się w nowym mieszkanku, widzimy to tak - ja w sukience, on w garniturze, super kolacja, świece, szampan (dla mnie tlyko tyle, by umoczyć usta..) i możliwe że na kocach na podłodze, bo nie wiadomo czy już łóżko przewieziemy...

gdybym ja miała mieć dziewczynkę to chcialabym ją nazwać właśnie Kinga, albo Alicja, Agnieszka, Garbysia, Hania.. kiedyś podobała mi się Zuzia i Zosia, ale już za dużo tych imion w moim otoczeniu... a bratowa męża nazwała małą Julia...

Mi też Adrianna się najbardziej podoba ale znowu mój M coś marudzi. Dzisiaj wymyśliliśmy Oliwię i coś czuję że tak zostanie - ale jeszcze nie na 100 % hehhe Boże jaka ja niezdecydowana jestem, no ale w końcu to b. ważna decyzja. Któraś z lutówek chyba już postanowiła nazwać dziewczynkę Oliwia, prawda? coś mi się takiego o uszy obiło :-)

ja mam córeczkę Oliwię Julię:)) i mówię na nią Ola :))) fajna z niej 4-letnia dziewuszka :)))

reklama

Załączniki

• e8.jpg
    e8.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 40
  • c19.jpg
    c19.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 40
  • a14.jpg
    a14.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 36
  • d9.jpg