reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
No to ja póki co też mam "5" na koncie,ale ciekawe co przyniosą te nasze ostatnie m-ce... Zawsze byłam niska i szczupła i wolałabym aby tak zostało. Tzn. gdybym urosła (wzwyż oczywiście hahaha) to nie miałabym nic przeciwko temu ha ha ha :p No a gdyby jednak potrzebna była dieta to Monika powiedz gdzie można znaleźć tą dietę Jennifer Aniston?

w miom poście powyżej:-D:-D:-D
Dieta jest niedroga i smaczna. Miesiąc (maj) tak jadłam i mi isę nie znudziło :). No i mimo, że w czerwcu zacżeła jesc normalnie (a nawet dużo wiecje niż normalnie) to mi się efkat jojo nie pojawił. Dopiero na poczatku pażdzernika zaczęalm dopbijac do wagi z kwietnia. Chudnie się powoli (pół kilo na tydzień), ale to jest optymalne chudniecie, bo organizm się nie wycieńcza i nie broni. Do tego troche ruchu (ja chodizłam raz w tygodniu na basen, czyli na prade trochę ruchu )i jest bardzo skuteczna. warto ją przetestowac, bo może wam tez przypadnie do gustu.

np. nigdy nie lubiłam kaszy, a na tej diecie to prawie ślinotoku dostawałam, jak ja gotowałam :-). a tego dania z tuńczykiem to nei potrafiłam przejeść :) za duża porcja

ja miałam nadzieję, że 75 kg nie przekroczę, bo mam 162cm, po to chciałam chodzić na jogę i ćwiczenia na basenie na ciężarnych, a tu dupa:wściekła/y: prawie w ogóle nie jem słodyczy, czasem się zdarzą chipsy, chleb razowy od początku ciąży, rzadko ziemniaki... jak ja mogę leżeć, odżywiać się normalnie i nie tyć??? czy to możliwe??

reklama
ja miałam nadzieję, że 75 kg nie przekroczę, bo mam 162cm, po to chciałam chodzić na jogę i ćwiczenia na basenie na ciężarnych, a tu dupa:wściekła/y: prawie w ogóle nie jem słodyczy, czasem się zdarzą chipsy, chleb razowy od początku ciąży, rzadko ziemniaki... jak ja mogę leżeć, odżywiać się normalnie i nie tyć??? czy to możliwe??

Musiałabyś jesć 1500 kalorii.... ale teraz nei polecam diet. poczytaj sobie o kaloriach. Wybieraj zdrowe jedzonko, które duzo daje dziecku, a nie tuczy. Owocki na przekazki, dużo gotwanego mięska. i takie tam :)

Do góry