Dziewczyny, doczekaja sie Wasi mezowie i to jeszcze nie raz. Czasami nawet oberwa jak beda chcieli poprostu sie do Was przytulic Wszystko jeszcze przed nimi :-) Potem to nawet bedzieci sobie urzadzali konkursy czy to byla nozka, raczka, a moze wypiela sie pupa lub glowka Wtedy dopierp facet jest w szoku, gdy wygladacie jakbyscie mialy w sobie jakiegos przybysza z kosmosu ktory sie w Was porusza
reklama
marga82
Lutóweczka2010
garatuluje córeczki ola sliczne imie mi tez sie podoba ale u nas w bliskiej rodzinie jest juz ola! Ja mam jutro wizyte i mam nadzieje ze tez juz bede wiedziala czy chłopak czy dziewczynkaShingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)
DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja I gratuluję syneczka
No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę
_Pysia_
Fanka BB :)
Double Aga GRATULACJE :-) a jakie imię wybraliście?
Siuniab no to GRATULACJe :-) a imię cudowne klasyczne, ladne, no i mam wspaniala siostre Olusię :-)
też mam siostrę Olę
dzięki laseczki my też się cieszymy niesamowicie :-) Tak cały czas myślimy, a w zasadzie to jesteśmy przekonani co do tego imienia-ale teraz sama nie wiem. Może jedna Karina albo Agatka. Co myślicie? Sama nie wiem
Zdecydowanie Ola!!!
Anisen
kochamy Cię mocno
dokładnie bo potem będzie przymusowa absencja to teraz trzeba nadrobić ;-)
dzis mezowi nie pozwole spac za długo
dzis mezowi nie pozwole spac za długo
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
oj on juz zna mój temperament i wie ze jak zaczynma przymilanki to nie ma mocnych, a potem sie tak oboje rozkręcamy, ze do 2 w nocy spania nie będzie
Podziel się: