reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Dziewczyny, doczekaja sie Wasi mezowie i to jeszcze nie raz. Czasami nawet oberwa jak beda chcieli poprostu sie do Was przytulic :tak: Wszystko jeszcze przed nimi :-) Potem to nawet bedzieci sobie urzadzali konkursy czy to byla nozka, raczka, a moze wypiela sie pupa lub glowka :-D Wtedy dopierp facet jest w szoku, gdy wygladacie jakbyscie mialy w sobie jakiegos przybysza z kosmosu ktory sie w Was porusza :-D

reklama
Double Aga GRATULACJE :-) a jakie imię wybraliście?

Siuniab no to GRATULACJe :-) a imię cudowne :tak: klasyczne, ladne, no i mam wspaniala siostre Olusię :-)

Shingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)

DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja :tak::tak::tak: I gratuluję syneczka :happy::happy::happy:

No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie :-p A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:
garatuluje córeczki ola sliczne imie mi tez sie podoba ale u nas w bliskiej rodzinie jest juz ola! Ja mam jutro wizyte i mam nadzieje ze tez juz bede wiedziala czy chłopak czy dziewczynka

Marga, a na którą śmigasz do lekarza? Będę mocno zaciskała kciukasy żebyś poznała płeć lokatora zamieszkującego twój śliczny brzuszek :-) cmoktusie

reklama
Do góry