reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Zazdroszcze wam dziewczynki ze znacie juz plec swoich maluszkow i bardzo wszystkim gratuluje,ja musze poczekac do czwartku wtedy moze i ja juz bede wiedziala,wtedy pierwsze co zrobie jak przyjde od lekarza to napisze wam kogo ja nosze pod seruszkiem:-D:-D

Shingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)

DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja :tak::tak::tak: I gratuluję syneczka :happy::happy::happy:

No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie :-p A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:
super!!!:-D Gratuluje córuni!:-D

Zazdroszcze wam dziewczynki ze znacie juz plec swoich maluszkow i bardzo wszystkim gratuluje,ja musze poczekac do czwartku wtedy moze i ja juz bede wiedziala,wtedy pierwsze co zrobie jak przyjde od lekarza to napisze wam kogo ja nosze pod seruszkiem:-D:-D

a ja juz moze jutro :) bardzo was prosze o kciuki bo juz dwa razy sie zawiodlam :( myslcie zeby dzidzia byla spokojna zeby pokazala co tam ma i moze twarzyczki troszke niech tez pokaze ( wiem, za duze wymagania mam :p ) Dla mnie jedyna szansa to 3d przez tego mojego złośnika co mam go w brzuchu. Zdjec tez nie lubi, wiec nie mam pamietaek, ostatnia moja pamiatka to z 12 tygodnia :( tak to mam same glowki i nozki :(

Shingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)

DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja :tak::tak::tak: I gratuluję syneczka :happy::happy::happy:

No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie :-p A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:

:laugh2: juuupi! gratuluje! :):):):) Ladne te imiona, wszystkie takie niepowydziwiane, czyli takie jak lubie :) jakiekolwike dasz bedzie pieknie :)

Dziewczyny, doczekaja sie Wasi mezowie i to jeszcze nie raz. Czasami nawet oberwa jak beda chcieli poprostu sie do Was przytulic :tak: Wszystko jeszcze przed nimi :-) Potem to nawet bedzieci sobie urzadzali konkursy czy to byla nozka, raczka, a moze wypiela sie pupa lub glowka :-D Wtedy dopierp facet jest w szoku, gdy wygladacie jakbyscie mialy w sobie jakiegos przybysza z kosmosu ktory sie w Was porusza :-D

dokladnie tak! mowie wam ja mialam identycznie na poczatku i tez wmawialam ze tatus uspokaja dzidzie, bo dzidzia sie wtedy bezpiecznie czuje :) a teraz? teraz dostaje kopniaki na plecy w nocy ( my uwielbiamy spac w "puzzlach" albo ja przytulona do jego plecow i dopasowana, albo on do mnie :p )I szaleje za dnia, kiedy tylko chce to doklada reke i zawsze cos poczuje. Kurcze dziewczyny a moze moja dzidzia niedobrze sie czuje w moim brzuchu?

Wiecie,że u Nas jest identycznie,rano przed śniadaniem mała daje o sobie znac..jak tylko mój wstaje do pracy,zacznie gadac do niej i dotykac brzuszka to ciszaaa..wieczorem też coś oglądamy ,ruszy sie ,mój przyłoży ręke i spokój..hmm..ciekawe dlaczego własnie tak jest..;-)

to ja już tylko potwierdzę po dzisiejszym usg, doktor stwierdził, że to mężczyzna płci męskiej :))) zrobił nawet zdjęcie jajców ale drukarka się sfajtoliła i rozmazała wszystko ... :-D
Gratuluje!!!!:-D A jak będzie miał na imię?:-)
SIUNIAB A Tobie gratuluje Kochana córuni!!!!:-D

Nie martw się na pewno poznasz:tak::-) Może już w czwartek;-):-) Będę trzymać kciuki żeby tak było:tak:
a ja juz moze jutro :) bardzo was prosze o kciuki bo juz dwa razy sie zawiodlam :( myslcie zeby dzidzia byla spokojna zeby pokazala co tam ma i moze twarzyczki troszke niech tez pokaze ( wiem, za duze wymagania mam :p ) Dla mnie jedyna szansa to 3d przez tego mojego złośnika co mam go w brzuchu. Zdjec tez nie lubi, wiec nie mam pamietaek, ostatnia moja pamiatka to z 12 tygodnia :( tak to mam same glowki i nozki :(
Na pewno będę trzymać kciuki:tak: Oby uparciuszek pokazał się ładnie mamusi:tak::-) i dał sobie zrobić śliczną fotusie;-):-D

reklama
Do góry