reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Zazdroszcze wam dziewczynki ze znacie juz plec swoich maluszkow i bardzo wszystkim gratuluje,ja musze poczekac do czwartku wtedy moze i ja juz bede wiedziala,wtedy pierwsze co zrobie jak przyjde od lekarza to napisze wam kogo ja nosze pod seruszkiem
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
super!!! Gratuluje córuni!Shingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)
DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja I gratuluję syneczka
No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę
kataszaone
nowa mama
Zazdroszcze wam dziewczynki ze znacie juz plec swoich maluszkow i bardzo wszystkim gratuluje,ja musze poczekac do czwartku wtedy moze i ja juz bede wiedziala,wtedy pierwsze co zrobie jak przyjde od lekarza to napisze wam kogo ja nosze pod seruszkiem
a ja juz moze jutro bardzo was prosze o kciuki bo juz dwa razy sie zawiodlam myslcie zeby dzidzia byla spokojna zeby pokazala co tam ma i moze twarzyczki troszke niech tez pokaze ( wiem, za duze wymagania mam ) Dla mnie jedyna szansa to 3d przez tego mojego złośnika co mam go w brzuchu. Zdjec tez nie lubi, wiec nie mam pamietaek, ostatnia moja pamiatka to z 12 tygodnia tak to mam same glowki i nozki
kataszaone
nowa mama
Shingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)
DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja I gratuluję syneczka
No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę
juuupi! gratuluje! Ladne te imiona, wszystkie takie niepowydziwiane, czyli takie jak lubie jakiekolwike dasz bedzie pieknie
kataszaone
nowa mama
Dziewczyny, doczekaja sie Wasi mezowie i to jeszcze nie raz. Czasami nawet oberwa jak beda chcieli poprostu sie do Was przytulic Wszystko jeszcze przed nimi :-) Potem to nawet bedzieci sobie urzadzali konkursy czy to byla nozka, raczka, a moze wypiela sie pupa lub glowka Wtedy dopierp facet jest w szoku, gdy wygladacie jakbyscie mialy w sobie jakiegos przybysza z kosmosu ktory sie w Was porusza
dokladnie tak! mowie wam ja mialam identycznie na poczatku i tez wmawialam ze tatus uspokaja dzidzie, bo dzidzia sie wtedy bezpiecznie czuje a teraz? teraz dostaje kopniaki na plecy w nocy ( my uwielbiamy spac w "puzzlach" albo ja przytulona do jego plecow i dopasowana, albo on do mnie )I szaleje za dnia, kiedy tylko chce to doklada reke i zawsze cos poczuje. Kurcze dziewczyny a moze moja dzidzia niedobrze sie czuje w moim brzuchu?
olenka12345
Fanka BB :)
Wiecie,że u Nas jest identycznie,rano przed śniadaniem mała daje o sobie znac..jak tylko mój wstaje do pracy,zacznie gadac do niej i dotykac brzuszka to ciszaaa..wieczorem też coś oglądamy ,ruszy sie ,mój przyłoży ręke i spokój..hmm..ciekawe dlaczego własnie tak jest..;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Gratuluje!!!! A jak będzie miał na imię?:-)to ja już tylko potwierdzę po dzisiejszym usg, doktor stwierdził, że to mężczyzna płci męskiej )) zrobił nawet zdjęcie jajców ale drukarka się sfajtoliła i rozmazała wszystko ...
SIUNIAB A Tobie gratuluje Kochana córuni!!!!
Nie martw się na pewno poznasz:-) Może już w czwartek;-):-) Będę trzymać kciuki żeby tak byłoZazdroszcze wam dziewczynki ze znacie juz plec swoich maluszkow i bardzo wszystkim gratuluje,ja musze poczekac do czwartku wtedy moze i ja juz bede wiedziala,wtedy pierwsze co zrobie jak przyjde od lekarza to napisze wam kogo ja nosze pod seruszkiem
Na pewno będę trzymać kciuki Oby uparciuszek pokazał się ładnie mamusi:-) i dał sobie zrobić śliczną fotusie;-)a ja juz moze jutro bardzo was prosze o kciuki bo juz dwa razy sie zawiodlam myslcie zeby dzidzia byla spokojna zeby pokazala co tam ma i moze twarzyczki troszke niech tez pokaze ( wiem, za duze wymagania mam ) Dla mnie jedyna szansa to 3d przez tego mojego złośnika co mam go w brzuchu. Zdjec tez nie lubi, wiec nie mam pamietaek, ostatnia moja pamiatka to z 12 tygodnia tak to mam same glowki i nozki
reklama
olenka12345
Fanka BB :)
ja mam dzisiaj wizyte u innego doktora idziemy sie upewnic czy aby napewno córeczka już sie nie moge doczekac,a wizyta dopiero o 16stej..;-)
Podziel się: