reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja niestety nie mam zdjęcia, ale już wiemy, że mamy.....

15_5_17[1].gif Oleńkę 15_5_17[1].gif

:-):-):-)Proszę mnie dopisać do listy :-):-):-)

reklama
Shingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)

DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja :tak::tak::tak: I gratuluję syneczka :happy::happy::happy:

No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie :-p A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:

to ja już tylko potwierdzę po dzisiejszym usg, doktor stwierdził, że to mężczyzna płci męskiej :))) zrobił nawet zdjęcie jajców ale drukarka się sfajtoliła i rozmazała wszystko ... :-D

Ja niestety nie mam zdjęcia, ale już wiemy, że mamy.....
Zobacz załącznik 168386 Oleńkę Zobacz załącznik 168386

:-):-):-)Proszę mnie dopisać do listy :-):-):-)

Gratuluję ogromnie dziewczyny ! Super, że wiecie kto siedzi w Waszym brzusiu !

Ostatnia edycja:
Dzisiaj będąc u lekarza usłyszałam pytanie: ile Pani waży? Odpowiedziałam ile i mówię, że już przytyłam 3,2 kg. A on się zaśmiał i mówi, że to niewiele. I że nie ma czym się martwić. Przyszłam do domu, zważyłam się (bo nie zrobiłam tego rano, podałam wagę sprzed kilku dni) i okazało się, że przytyłam 2,7 kg. Więc chyba jest ok.

dzięki laseczki my też się cieszymy niesamowicie :-) Tak cały czas myślimy, a w zasadzie to jesteśmy przekonani co do tego imienia-ale teraz sama nie wiem. Może jedna Karina albo Agatka. Co myślicie? Sama nie wiem :)

dzięki laseczki my też się cieszymy niesamowicie :-) Tak cały czas myślimy, a w zasadzie to jesteśmy przekonani co do tego imienia-ale teraz sama nie wiem. Może jedna Karina albo Agatka. Co myślicie? Sama nie wiem :)
mi sie Oleńka podoba niesamowicie :-)
a ze znam tylko madre i śliczne Ole to moze dlatego.
co do pozostałych dwóch imion to mi nie bardzo. ale to wasza decyzja, Wam sie moze podobać:-)

reklama
Dziewczyny troszke mnie wystraszyłyście z tym ,że sperma i orgazmy moga na nas źle wpływać.Faktycznie w trakcie "szczytowania":zawstydzona/y: czuję skurcze mocno ,ale czytałam ,że maleństwo czuje tylko delikatne ,przyjemne kołysanie więc z małżem kołyszemy synusia dośc często;-)

Kochana, nie ma sie co stresowac tylko trzeba korzystac poki mozecie :tak:;-) Jakby bylo to zabronione to napewno lekarz by Ci o tym powiedzial ;-)

Ja zawsze po orgazmie mam strasznie twardy brzuch,a to wszystko przez ta oksytocyne i troche sie wtedy boje. W 9 zwolnic tempo? Ja właśnie chciałam przyspieszyć żeby dzidzie mieć wcześniej :) Z wielu względów wolałabym urodzić w 38 tygodniu a nie w 42 np...

A ja mysle, ze Twoje plany pojda w jedna strona a dzidzia w druga:-p niestety ale tak to juz w zyciu bywa ;-) A nasze dzieciątka i tak wyjda dopeiro wtedy keidy bedzie najbardziej odpowiednia dla nich pora. Jak jak bylam w pierwszej ciazy to wszyscy dudnili ze na 100% przenosze, nawet lekarz bo wszystko bylo pozamykane. A urodzilam 4 dni przed terminem. Fakt ze nawet wtedy potrzebowalam pomocy medykamentow typu oksytocyna ale to juz indywidualna sprawa ;-)Ale zobaczymy jak to bedzie u CIebie w lutym :-p

Do góry