reklama
Shingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)
DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja I gratuluję syneczka
No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę
DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja I gratuluję syneczka
No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę
to ja już tylko potwierdzę po dzisiejszym usg, doktor stwierdził, że to mężczyzna płci męskiej )) zrobił nawet zdjęcie jajców ale drukarka się sfajtoliła i rozmazała wszystko ...
Ja niestety nie mam zdjęcia, ale już wiemy, że mamy.....Zobacz załącznik 168386 Oleńkę Zobacz załącznik 168386
:-):-):-)Proszę mnie dopisać do listy :-):-):-)
Gratuluję ogromnie dziewczyny ! Super, że wiecie kto siedzi w Waszym brzusiu !
Ostatnia edycja:
Dzisiaj będąc u lekarza usłyszałam pytanie: ile Pani waży? Odpowiedziałam ile i mówię, że już przytyłam 3,2 kg. A on się zaśmiał i mówi, że to niewiele. I że nie ma czym się martwić. Przyszłam do domu, zważyłam się (bo nie zrobiłam tego rano, podałam wagę sprzed kilku dni) i okazało się, że przytyłam 2,7 kg. Więc chyba jest ok.
dzięki laseczki my też się cieszymy niesamowicie :-) Tak cały czas myślimy, a w zasadzie to jesteśmy przekonani co do tego imienia-ale teraz sama nie wiem. Może jedna Karina albo Agatka. Co myślicie? Sama nie wiem
Anisen
kochamy Cię mocno
mi sie Oleńka podoba niesamowicie :-)dzięki laseczki my też się cieszymy niesamowicie :-) Tak cały czas myślimy, a w zasadzie to jesteśmy przekonani co do tego imienia-ale teraz sama nie wiem. Może jedna Karina albo Agatka. Co myślicie? Sama nie wiem
a ze znam tylko madre i śliczne Ole to moze dlatego.
co do pozostałych dwóch imion to mi nie bardzo. ale to wasza decyzja, Wam sie moze podobać:-)
reklama
Dziewczyny troszke mnie wystraszyłyście z tym ,że sperma i orgazmy moga na nas źle wpływać.Faktycznie w trakcie "szczytowania" czuję skurcze mocno ,ale czytałam ,że maleństwo czuje tylko delikatne ,przyjemne kołysanie więc z małżem kołyszemy synusia dośc często;-)
Kochana, nie ma sie co stresowac tylko trzeba korzystac poki mozecie ;-) Jakby bylo to zabronione to napewno lekarz by Ci o tym powiedzial ;-)
Ja zawsze po orgazmie mam strasznie twardy brzuch,a to wszystko przez ta oksytocyne i troche sie wtedy boje. W 9 zwolnic tempo? Ja właśnie chciałam przyspieszyć żeby dzidzie mieć wcześniej Z wielu względów wolałabym urodzić w 38 tygodniu a nie w 42 np...
A ja mysle, ze Twoje plany pojda w jedna strona a dzidzia w druga niestety ale tak to juz w zyciu bywa ;-) A nasze dzieciątka i tak wyjda dopeiro wtedy keidy bedzie najbardziej odpowiednia dla nich pora. Jak jak bylam w pierwszej ciazy to wszyscy dudnili ze na 100% przenosze, nawet lekarz bo wszystko bylo pozamykane. A urodzilam 4 dni przed terminem. Fakt ze nawet wtedy potrzebowalam pomocy medykamentow typu oksytocyna ale to juz indywidualna sprawa ;-)Ale zobaczymy jak to bedzie u CIebie w lutym
Podziel się: