reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Jak dobrze, że tu jesteśmy wszystkie razem i sobie nawzajem pomagamy, bo powiem wam, że bez was to bym chyba ocipiała :-D Już mi lżej na serduchu. A jeśli chodzi o upodobania kulinarne naszych dzidziorów- to mój też po słodkim szaleje i po danio- najlepiej kokosowym i straciatella heheh :rofl2::rofl2::rofl2:

Po danio straciatella to i ja bym zaszalala hahaha:p

no to jak dzidzior ma ta kkopać po słodkim to mój mnie kopnie dopiero jak będę przewijać, bo mnie do słodkiego to nie ciągnie za bardzo. Czasem coś wszamam.

no to jak dzidzior ma ta kkopać po słodkim to mój mnie kopnie dopiero jak będę przewijać, bo mnie do słodkiego to nie ciągnie za bardzo. Czasem coś wszamam.

tez zbytnio nie jadam. czasami cos "polslodkiego" jak np ryz kokosowy.albo landrynekod czasu do czasu lub kostka czekolady. Kiedys bylam lakomczuchem slodyczowym, ale teraz sie odzwyczaiłam - wole np kanapke z żółtym serem i pomidorem - mniaaaaam!

hmmm tu powinnam się pochwalic moją dziewuszką:tak: jestem taka po tym badaniu wesoła, ze mi nic humoru nie zepsuje:tak: niby nie na 100% ale jak już się czegoś człowiek dowie, to tak lepiej odrazu ihihih

aaaa jak fajnie !gratulacyje ogromne
wiecie co...chyba tez bym chciala dziewuszkę, z reszta sama nie wiem, chcialabym zeby nas tatus rozpieszczał - a tak to ja bede musiala swoich dwoch panow rozpieszczac :-p:laugh2: chociaz nie powiem- lubie to :)
U mnie prawdopodobienstow jest male ze bedzie dziewczynka - mowia mi ludzie ze nie mam brzucha "dziewczynskiego" ( jakby to cos mialo znaczyc) ale za to wiem jak u Artura rodza sie dzieci - plemniki ich rodziny to przewaznie meskie :p albo przewaznie meskkie silniejsze ;) TYLKO JEDNA dziewczyna jest w ich wielkiej rodzinie :| ( nie liczac tych spoza rodziny ktore w niej sa bo zawarly zwiazek malzenski)

tez zbytnio nie jadam. czasami cos "polslodkiego" jak np ryz kokosowy.albo landrynekod czasu do czasu lub kostka czekolady. Kiedys bylam lakomczuchem slodyczowym, ale teraz sie odzwyczaiłam - wole np kanapke z żółtym serem i pomidorem - mniaaaaam!
Zazdroszczę normalnie. Ja jadłam coś słodkiego przed ciążą chyba raz na miesiąć a teraz mogła bym wcinać cały czas :eek:

ja kochane nareszcie zaczęłam tyć:) wszyscy mówią, że ślicznie wyglądam, bo figurę mam swoją tylko brzuś się zaokrągla, ważę 57kg czyli tak 2/3 kg więcej niż normalnie do tej pory:tak:

ja ma podobnie, tylko jescze biodra chyba mi sie roszeszly - tak mi sie wydaje - chociaz po ciuchach nie wiedze zeby byly szersze- ale kosci udowe w panewce stawu biodrowego dziwnie jakos wystaja. Lekarz powiedzial ze to bardzo mozliwe i dlatego tak wiele kobiet bolą biodra w ciazy - mnie tez bola ale jak przesadze ze spacerem.

reklama
Kaasiorek no to super :tak:GRATULACJE :-)

Kataszaone nic jeszcze nie jest przesadzone, geny genami a dziewczynka i tak moze byc ;-) u mojego meza tez wiekszosc rodziny to faceci, a jego prababcia ma samych prawnukow i tylko nasza jedna Córcia :-) wiec tamta czesc rodziny byla w szoku :-D dopeiro rok temu pojawila sie druga dziewuszka. Wiec wszystko jest jeszcze u Was mozliwe :-)

Do góry