reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Shingle chętnie bym wysłała, ale nie mam zadnego numeru tel. Teściowie mieszkają pod Skawiną w maleńkiej mieścince wiec na pewno do internetu sie nie dobije. poprosiłabym mojego meza, ale wiem juz ze on będzie tak zajęty pracą, tyle mu sie nawaliło ze na pewno zapomni. Będzie sie sam denerwował i dzwonił czy wszystko ok, ale potem znów wpadnie w kierat pracy i wątpie czy będzie pamietał ze sie kolacje jada a co dopiero że ma napisać cos komuś.
gdybym miała nie wrócic do niedzieli to mąz napisze, wtedy go przymusze dzwoiąc nawet o 2 w nocy jak wróci z pracy. Ustawie mu na kompie zeby sie nie musiał logować;-)

reklama
Ja dzisiaj idę na 16 ustawić się w kolejce nie wiem o której będę miała USG ale jak wrócę to się pochwalę:-D Wiem na pewno że będe miała filmik z całego badania!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Trzymajcie kciuki żeby nam dzidzia kroczek pokazała:-D

aj bardzo mocno trzymam! wiem co czujesz bo ja tez nie moge sie doczekac!
Najgorsze jest to czekanie:-( Oby Tobie tez szybko zleciał ten czas i żebyś poznała kim jest Twoja Kruszynka:tak::-) Mi zależy na tym kroczku bo ostatnio jak turek sobie siedziało i tak naprawdę na 100% nie wiadomo czy to ona:sorry: Ale wiem że zdrowe i to jest najlepsza wiadomość:-D:-D:-D

Najgorsze jest to czekanie:-( Oby Tobie tez szybko zleciał ten czas i żebyś poznała kim jest Twoja Kruszynka:tak::-) Mi zależy na tym kroczku bo ostatnio jak turek sobie siedziało i tak naprawdę na 100% nie wiadomo czy to ona:sorry: Ale wiem że zdrowe i to jest najlepsza wiadomość:-D:-D:-D
hehe jak turek. :-p a moj za to jak tarzan nie dawal sie pomierzyc i poogladac.dzikus jeden no.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry