reklama
daga.p.
Fanka BB :)
Anulin-[*][*][*]
Anulin bardzo mi przykro... dla Twojego Aniołka
[*]
Jeżeli masz potrzebę wygadania się, pozalenia lub po prostu bycia z kimś kto czuł to co Ty zapraszam Cie na wątek Aniołkowych Mam https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/
są tutaj naprawdę wspaniałe dziewczyny które pomogły nie tylko mnie przejśc ten najtrudniejszy czas...
[*]
Jeżeli masz potrzebę wygadania się, pozalenia lub po prostu bycia z kimś kto czuł to co Ty zapraszam Cie na wątek Aniołkowych Mam https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/
są tutaj naprawdę wspaniałe dziewczyny które pomogły nie tylko mnie przejśc ten najtrudniejszy czas...
Diana_81
Fanka BB :)
Tak jak napisała Anetka, zapraszamy do wątku ciaża po poronieniu. Tam są rózne dziewczyny, nie tylko w ciąży, ale łączy je to, że każda straciła dziecko. Dużo można się dowiedzieć, popłakać, pomarudzić ale i pośmiać.
Bardzo Ci współczuję Twojej Straty. Życzę dużo siły aby przetrwać ten najgorszy czas. A potem... udanych starań!
Bardzo Ci współczuję Twojej Straty. Życzę dużo siły aby przetrwać ten najgorszy czas. A potem... udanych starań!
z tym ze ja mam tak od zawsze , to nie efekt rosnących cyców w ciaży ale nie martw sie ! znam dziewczyny które mają jeszcze większa różnice . moja kolezanka ma jedną pierś B a drugą E ... to jest dopiro róznica ...
A mnie się zaczęła HUŚTAWKA NASTROJÓW z tym że jednak więcej ryczę niż sie smieje ... normalnie poprawiłabym sobie humor czekoladą ale ostatnio czekolada w postaci czekolady nie daje sie zjeśc ... może lody czekoladowe ? hmmm... zemsta na nastrojach bedzie słodka ! Bez sensu wtedy nastroje zemszczą sie kilogramami ... chce mi sie ryczec ....
Ilonaa
Mein Schatz :)
Dziewczyny to będziemy sobie same szyły biustonosze haha Ja mam miseczke C/D i przyrost masy w biuście też zaczyna mnie powoli przerażać i nie wiem co jest, ale zawsze miałam łamliwe paznokcie, a teraz oczywiście jak z betonu (plusy dolegliwości :-)), ale za to włosy wychodzą mi garściami !!! a mam długie i grube włosy... i miałam gęste, bo teraz zostawiam je wszędzie jak królik przed latem... a słyszałam, że w ciąży to wszystko zaczyna się super regenerowac...nie chce wiedziec jak bede wygladac w lutym jak urodze i jeszcze bardziej mi wlosy wypadna...
Anisen
kochamy Cię mocno
Wpadnij do mnie , zrobię sernik z czekoladową polewą taki co znika w ciągu minutki. Mój Jarek potrafi wepchnąć na raz 4 kawałki bo nie może się oprzeć ;-)A mnie się zaczęła HUŚTAWKA NASTROJÓW z tym że jednak więcej ryczę niż sie smieje ... normalnie poprawiłabym sobie humor czekoladą ale ostatnio czekolada w postaci czekolady nie daje sie zjeśc ... może lody czekoladowe ? hmmm... zemsta na nastrojach bedzie słodka ! Bez sensu wtedy nastroje zemszczą sie kilogramami ... chce mi sie ryczec ....
reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
Podziel się: