reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Tak jak napisała Anetka, zapraszamy do wątku ciaża po poronieniu. Tam są rózne dziewczyny, nie tylko w ciąży, ale łączy je to, że każda straciła dziecko. Dużo można się dowiedzieć, popłakać, pomarudzić ale i pośmiać.
Bardzo Ci współczuję Twojej Straty. Życzę dużo siły aby przetrwać ten najgorszy czas. A potem... udanych starań!

z tym ze ja mam tak od zawsze , to nie efekt rosnących cyców w ciaży :D ale nie martw sie ! znam dziewczyny które mają jeszcze większa różnice . moja kolezanka ma jedną pierś B a drugą E ... to jest dopiro róznica ...

Uuuuu, to bardzo współczuję tej koleżance. Nie dość że problem ze stanikami, to na bank problem z wieloma bluzkami...
Od wczoraj wieczorem brzuch mnie "ciągnie". Takie dziwne uczucie mam.

A mnie się zaczęła HUŚTAWKA NASTROJÓW z tym że jednak więcej ryczę niż sie smieje ... normalnie poprawiłabym sobie humor czekoladą ale ostatnio czekolada w postaci czekolady nie daje sie zjeśc ... może lody czekoladowe ? hmmm... zemsta na nastrojach bedzie słodka ! Bez sensu wtedy nastroje zemszczą sie kilogramami ... chce mi sie ryczec ....:no:

Dziewczyny to będziemy sobie same szyły biustonosze haha:-D Ja mam miseczke C/D i przyrost masy w biuście też zaczyna mnie powoli przerażać :-p i nie wiem co jest, ale zawsze miałam łamliwe paznokcie, a teraz oczywiście jak z betonu (plusy dolegliwości :-)), ale za to włosy wychodzą mi garściami !!! a mam długie i grube włosy... i miałam gęste, bo teraz zostawiam je wszędzie jak królik przed latem... a słyszałam, że w ciąży to wszystko zaczyna się super regenerowac...nie chce wiedziec jak bede wygladac w lutym jak urodze i jeszcze bardziej mi wlosy wypadna...

A mnie się zaczęła HUŚTAWKA NASTROJÓW z tym że jednak więcej ryczę niż sie smieje ... normalnie poprawiłabym sobie humor czekoladą ale ostatnio czekolada w postaci czekolady nie daje sie zjeśc ... może lody czekoladowe ? hmmm... zemsta na nastrojach bedzie słodka ! Bez sensu wtedy nastroje zemszczą sie kilogramami ... chce mi sie ryczec ....:no:
Wpadnij do mnie , zrobię sernik z czekoladową polewą ;) taki co znika w ciągu minutki. Mój Jarek potrafi wepchnąć na raz 4 kawałki bo nie może się oprzeć ;-)

reklama
Znachorka nie płacz :) !! Lody od czasu do czasu nic groźnego nie zrobią :-) Lec do zieleniaka po brzoskwinki, arbuza, banana itp.! Wyjdź na słoneczko z dobrą książką lub gazetką np. "Będę Mamą" i humorek sam przyjdzie :) To przynajmniej na mnie działa ! Zdrowo i ile przyjemności :-)

Do góry