a ja mam smaka na połowę rzeczy, o których piszecie, ale jak już biedny mężuś wróci z zakupów i daje mi to czego sobie zażyczyłam, to nagle jest "blee.. wiesz jednak podziękuję".. Dlatego coraz rzadziej jemy na mieście wczoraj było to samo-"ja chcę pizzę, ja chcę pizzę!" i jaki efekt? Kelner się pyta czy coś z pizzą nie tak, patrzy dziwnie pakując calusieńką nie tkniętą a jeszcze cieplutką do pudełka, a mężuś ma za to kolacyjkę lub obiadek na drugi dzień
reklama
ups, przepraszam Rechot, ja tu piszę jak wybrzydzam, a Ty biedna nie tyle, że nie chcesz a nie możesz :-(
a po ciąży możesz??tzn będziesz mogła??jak tak to umawiamy się na dużą pizzę albo naleśniki w Manekinie w Toruniu, oczywiście już z maluszkami
a po ciąży możesz??tzn będziesz mogła??jak tak to umawiamy się na dużą pizzę albo naleśniki w Manekinie w Toruniu, oczywiście już z maluszkami
jeeeeeeeeej normalnie rozczula mnie ta minka!!
kaasiorek84
Fanka BB :)
a nawet jak to nie dzidzia, to i tak czujemy się radosne, jak tam nas coś łaskocze, mi humor się poprawia odrazu
kaasiorek84
Fanka BB :)
coś temat widzę ucichł dziewczyny wstydzą się mówić o seksie
Manekina widzę z okna bo mieszkam na osiedlu studenckim, mam nadzieje że po wszytkim moje życie wróci do normy, że bedziemy mogły po pizzy wciągnąć jeszcze duze lodyups, przepraszam Rechot, ja tu piszę jak wybrzydzam, a Ty biedna nie tyle, że nie chcesz a nie możesz :-(
reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
Podziel się: