reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
a ja mam smaka na połowę rzeczy, o których piszecie, ale jak już biedny mężuś wróci z zakupów i daje mi to czego sobie zażyczyłam, to nagle jest "blee.. wiesz jednak podziękuję".. Dlatego coraz rzadziej jemy na mieście :-D wczoraj było to samo-"ja chcę pizzę, ja chcę pizzę!" i jaki efekt? Kelner się pyta czy coś z pizzą nie tak, patrzy dziwnie pakując calusieńką nie tkniętą a jeszcze cieplutką do pudełka, a mężuś ma za to kolacyjkę lub obiadek na drugi dzień :-D

reklama
ups, przepraszam Rechot, ja tu piszę jak wybrzydzam, a Ty biedna nie tyle, że nie chcesz a nie możesz :-(
a po ciąży możesz??tzn będziesz mogła??jak tak to umawiamy się na dużą pizzę albo naleśniki w Manekinie w Toruniu, oczywiście już z maluszkami :-D

ups, przepraszam Rechot, ja tu piszę jak wybrzydzam, a Ty biedna nie tyle, że nie chcesz a nie możesz :-(
a po ciąży możesz??tzn będziesz mogła??jak tak to umawiamy się na dużą pizzę albo naleśniki w Manekinie w Toruniu, oczywiście już z maluszkami :-D
Manekina widzę z okna bo mieszkam na osiedlu studenckim, mam nadzieje że po wszytkim moje życie wróci do normy, że bedziemy mogły po pizzy wciągnąć jeszcze duze lody

reklama
Do góry