reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Fajna data - prawda ?
Już kilka osób mi mówiło że powinnam się sprężyć i na urodziny Lolusiowi urodzić rodzeństwo. W sumie jakaś szansa jest :-p

reklama
A ja czasami coś czuję, ale nie nastawiam się, że to dzidzia, bo jak na razie jedynie "przelewa" się..bąbelkuje itp. czekam na mocnego kopa :-)

moje malenstwo tez daje juz we znai, strasznie smieszne uczucie, ale juz od kilku dni mam okazje codziennie poczuc, jestem przesczesliwa :)

zycze wszystkich mocnych kopniakow:)

Ja ogólnie pożeram w każdej ilości biały ser, wędliny, mięsa, jajka, RYBY SMAŻONE, śledzie... za słodyczami nawet nie patrzę, jogurty odpadają, wszystko co slodkie jest bleeeeee..... Owoce wmuszam w siebie ze względu na dzidziusia, a pić to najchętniej bym piła coca-colę i reddsa..... a tak to piję zdrowe soczki....:eek:

Ja ogólnie pożeram w każdej ilości biały ser, wędliny, mięsa, jajka, RYBY SMAŻONE, śledzie... za słodyczami nawet nie patrzę, jogurty odpadają, wszystko co slodkie jest bleeeeee..... Owoce wmuszam w siebie ze względu na dzidziusia, a pić to najchętniej bym piła coca-colę i reddsa..... a tak to piję zdrowe soczki....:eek:

Będzie syn ! :-p

A ja dalej jem a raczej pożeram wszystko:szok: I to w dużych ilościach:szok::szok::szok: Wczoraj zjadłam dwa talerze lecza po pół godziny zjadłam śledzika a potem ptasie mleczko z wedla wpierniczałam:-p Powiem Wam że nie mam żadnego przeczucia a jeśli się pojawiają to są spowodowane gadaniem innych oczywiście wszyscy wróżą chłopca zobaczymy jak będzie:cool2:

Patrycja 214 nie wiem czemu, ale zawsze mnie rozśmiesza te Twoje "pożeram wszystko" :-D może tym bardziej na naszym tle, tych które nie mogą lub nie dają rady jeść... a Ty taka "egzotyczna" tutaj :-D

reklama
Patrycja 214 nie wiem czemu, ale zawsze mnie rozśmiesza te Twoje "pożeram wszystko" :-D może tym bardziej na naszym tle, tych które nie mogą lub nie dają rady jeść... a Ty taka "egzotyczna" tutaj :-D
Kochana poczekaj jeszcze chwilkę:-D niedługo poczujesz tą egzotykę:-D na początku prawie nic nie jadłam nie miałam apetytu na nic i pamiętam że dla mnie ciążowe zachcianki to był totalny kosmos no się to obróciło:-D jeszcze 2 miesiące temu jadłam ledwo co pół talerza zupy na obiad i jakiegoś marnego owoca na śniadanie i kolacje i tyle teraz mój domowy żywot opiera się głównie na otwieraniu lodówki i mieszaniu przecież normalnie jakbym zmieszała śledzia z ptasim mleczkiem to bym chyba nie doleciała do łazienki:szok:

Do góry