reklama
kataszaone
nowa mama
Pewnie, ze tak ja tez bym chciała zeby urodziło się w moje urodziny, ale jak to bedzie nie wiadomo.
moje za to ma termin wyjscia na 4 lutego, a tata urodzil sie 5 lutego
Dziewczyni...moze glupie pytanko, ale musze je zadac....nam lekarz nie zabronil seksu, bo z ciaza wszystko jest ok, ale nakazal nam stosowac gumki....czy Wy tez uzywacie? strasznie mnie to denerwuje, bo przerywa zabawe...a od pewnego czasu juz gumek nie uzywalismy (przed ciaza) i teraz tak dziwnie jest ;-)
nam lekarz powiedzial, ze przede wszystkim dlatego, ze w spermie sa jakies substancje wywolujace skurcze macicy i chodzi o to, zeby przypadkiem nie wywolac przedwczesnego porodu.....
a co do higieny mojego M. to na szczescie nie mam zadnych zastrzezen
a co do higieny mojego M. to na szczescie nie mam zadnych zastrzezen
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
A mi lekarka powiedziała, ze np ona nie lubi robić badań w ciązy kobietą bo to nie potrzebnie wporwadza bakterie do pochwy np. z taklu z rękawiczek, z tej gumy. Więc tym bardziej dziwne, że lakarz zalecił gumki. Faktem jest, ze seks moze przyspieszyć poród, ale to raczej dotyczy ostatniego miesiąca. Mi lakarka tłumaczyła, że seks jak najbardziej ale na luzaka, bo orgazm to sa skurcze, my jestesmy bardziej ukrwione i może być nieszczęscie jeśli będzie za ostro. Nic nie wspominała o gumkach
Podziel się: