reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
Ja niby jem normalnie posiłki, ale coraz cześciej czuję jak mnie ssie w brzuchu z głodu, kurde to poczatki przyszłego obżarstwa;-)
kaasiorek84
mnie dziś pogiglałao drugi raz i to dłużej, czytałam w książce o ciąży, że czesto kobiety mylą ruchy płodu z pracą układu pokarmowego heheh, ale podali, że jak czuje się tak jak by miało się pęcherzyki w brzuszku z któreś strony to na pewno dzidzia, ja to właśnie dziś poczułam:-)
Czarodziejka
Dziewczyny nie wiem od czego to zalezy ale ja z uwagi na drugą ciąże ruchy poczulam w 16 tc i teraz caly czas czuje i sa na tyle mocne ze nie da sie tego pomylic z pracą jelit)))
Ooooj nie , Patrycja nie jest sama w swoim pożeram wszytsko Ja sie śmiałam że mój pies jest odkurzacz , a teraz to ja sie tak zachowuje ... mama je orzeszki , cap jej garstke ! Kocur obgryza kurczaka , cap skrzydełko ! Czekolada ?! Nie otwarta jeszcze ? Niemozliwe ... o już otwarta , i juz pusty papierek ...
Hehehe ... tak to jest ...
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To już dwie jesteśmy w tym egzotycznym klubie "pożeram wszystko"Ooooj nie , Patrycja nie jest sama w swoim pożeram wszytsko Ja sie śmiałam że mój pies jest odkurzacz , a teraz to ja sie tak zachowuje ... mama je orzeszki , cap jej garstke ! Kocur obgryza kurczaka , cap skrzydełko ! Czekolada ?! Nie otwarta jeszcze ? Niemozliwe ... o już otwarta , i juz pusty papierek ...
double_aga
a za mną dziś chodzi bigos taki kwaśniutki i jajko z majonezem śmieją się ze mnie, że przerąbane
reklama
kataszaone
nowa mama
ja wczesnien pisalam o tym ze juz czuje, ale prawdopodobnie nie byl to dzidzius bo od tamtej pory nic taiego nie culam juz. Jeszcze nie jest mi dane czuc dzidzie.
Podziel się: