reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
może i coś w tym jest :))

ja w pierwszej ciąży pożerałam słodycze i wszystko inne co słodkie :) nawet ketchup w wielkich ilościach :D mogłam wypić hektolitry coli i jeść mc donalda kilka razy dziennie :) zero ochoty na owoce, mięso smakowało jak papier, kawa była cudownie dobra :) urodziłam córcię :))

teraz... kawa jest obrzydliwa, nie piję, mięso - uwielbiam, w każdej ilości, a im bardziej podwędzane, tym więcej go jem, pomidory - co dzień, sałata - co dzień, boskie wynalazki :)) cola? nie da rady... słodkie? niechętnie, jedyne co pomaga na skurcze łydek to czekolada do picia... ale też nie muszę:) no i czekam do 8 września na potwierdzenie płci, w 12tc lekarz mówił, że coś tam widać między nóżkami, ale upewnimy się we wrześniu :) więc odliczam te dni :D bo zakupy czas zacząć :D

reklama
No to ja jestem jakims wyjatkiem, bo mam miec synka, a ochoty u mnie ne sex nie ma wogole :no: kompletne zero :-( a moj biedny G. wrecz sie dopomina, bo on to uzalezniony jest :-pale wierze, ze bedzie lepiej, bo w pierwszej ciazy to na poczatku tez wogole nie mialam ochoty, a od drugiego trymestru to bylam jak jakas sex machina :-D i tak do samego konca :zawstydzona/y::-ptylko, ze pozniej to juz wyglada jak zapasy :baffled::-D

Proponuję nagrodę dla mamy, która pierwsza dowie się o córeczce :-) Na razie sami mali mężczyźni, a gdzie księżniczki?
Ciekawe, która z Was przyniesie wiadomość, że będzie mamą dziewuszki !

U mnie tez juz od jakiegos czasu widac brzuszek, ale jest i tak mniejszy niz w peirwszej ciazy na tym etapie. To chyba bardzo indywidualna sprawa. No ale raz mam wiekszy bebenek a raz mniejszy-wszystko zalezy od dnia i od pory dnia :tak: no ale swoje niektore spodnie jeszcze zapinam, gorzej jest jak mam usiasc :baffled::-D A dzisiaj przyszla pierwsza przesylka ze spodniami dresowymi dla ciezarnych no i mam juz w czym latac po domu ;-)

To ja będę miała... nie wiem co:-D Pożeram wszystko:-D:-D:-D Jedyne od czego mi niedobrze to pasta do zębów jak myje zęby to dla mnie tragedia ale tak to każdy zapach mnie kusi:-D:-D:-D Słodkie w każdej ilości zjem, mięso tak samo kwaśne i ostre i słone no wszystko i ciekawe co będzie jak na razie nie wiem i kompletnie nie mam żadnego przeczucia ale u mnie w rodzinie wszystkie wodniki to faceci może się wyłamie:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry