reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
może i coś w tym jest :))

ja w pierwszej ciąży pożerałam słodycze i wszystko inne co słodkie :) nawet ketchup w wielkich ilościach :D mogłam wypić hektolitry coli i jeść mc donalda kilka razy dziennie :) zero ochoty na owoce, mięso smakowało jak papier, kawa była cudownie dobra :) urodziłam córcię :))

teraz... kawa jest obrzydliwa, nie piję, mięso - uwielbiam, w każdej ilości, a im bardziej podwędzane, tym więcej go jem, pomidory - co dzień, sałata - co dzień, boskie wynalazki :)) cola? nie da rady... słodkie? niechętnie, jedyne co pomaga na skurcze łydek to czekolada do picia... ale też nie muszę:) no i czekam do 8 września na potwierdzenie płci, w 12tc lekarz mówił, że coś tam widać między nóżkami, ale upewnimy się we wrześniu :) więc odliczam te dni :D bo zakupy czas zacząć :D

reklama
No to ja jestem jakims wyjatkiem, bo mam miec synka, a ochoty u mnie ne sex nie ma wogole :no: kompletne zero :-( a moj biedny G. wrecz sie dopomina, bo on to uzalezniony jest :-pale wierze, ze bedzie lepiej, bo w pierwszej ciazy to na poczatku tez wogole nie mialam ochoty, a od drugiego trymestru to bylam jak jakas sex machina :-D i tak do samego konca :zawstydzona/y::-ptylko, ze pozniej to juz wyglada jak zapasy :baffled::-D

Proponuję nagrodę dla mamy, która pierwsza dowie się o córeczce :-) Na razie sami mali mężczyźni, a gdzie księżniczki?
Ciekawe, która z Was przyniesie wiadomość, że będzie mamą dziewuszki !

U mnie tez juz od jakiegos czasu widac brzuszek, ale jest i tak mniejszy niz w peirwszej ciazy na tym etapie. To chyba bardzo indywidualna sprawa. No ale raz mam wiekszy bebenek a raz mniejszy-wszystko zalezy od dnia i od pory dnia :tak: no ale swoje niektore spodnie jeszcze zapinam, gorzej jest jak mam usiasc :baffled::-D A dzisiaj przyszla pierwsza przesylka ze spodniami dresowymi dla ciezarnych no i mam juz w czym latac po domu ;-)

To ja będę miała... nie wiem co:-D Pożeram wszystko:-D:-D:-D Jedyne od czego mi niedobrze to pasta do zębów jak myje zęby to dla mnie tragedia ale tak to każdy zapach mnie kusi:-D:-D:-D Słodkie w każdej ilości zjem, mięso tak samo kwaśne i ostre i słone no wszystko i ciekawe co będzie jak na razie nie wiem i kompletnie nie mam żadnego przeczucia ale u mnie w rodzinie wszystkie wodniki to faceci może się wyłamie:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry