reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
trzymaj kciuki bo jeszcze nie wiem ale mam nadzieję na córunie choć i tak już wszystko ustalone nam pozostało tylko się dowiedzieć Ale zdrówko najważniejsze a płeć już mniej i tak bez względu na wszystko będzie bardzo wyczekane i kochaneProponuję nagrodę dla mamy, która pierwsza dowie się o córeczce :-) Na razie sami mali mężczyźni, a gdzie księżniczki?
Ciekawe, która z Was przyniesie wiadomość, że będzie mamą dziewuszki !
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dokładnie poczekamy na wizytę i zobaczymy Ja mam dzień po Tobie wizytę 4 a tak się strasznie denerwuje:-( żeby tylko było wszystko okJa mam ochotę na kiszonki cały czas...na słodkie uważam, ale mnie kusi:-)eee nie chcę gdybać, poczekam na 3 września
kaasiorek84
Fanka BB :)
Co do pozycji narazie ja się nie ograniczam, choć już brzuszek się pojawił, też mam problem z bielizną, bo jestem maniaczką dobrej bielizny, gorsety narazie są schowane głęboko w szafie:-(
ja mam dosyć duży brzuszek, ale.. hmm no jak gdzieś wychodzę to specjalnie zakładam ciuszki w których już go widać i czasem dodatkowo się "wypinam" no co ja zrobię, że mi się podoba (jak to ktoś fajnie określił), że jestem w pakiecie
wczoraj jak byłam u ginka, przyszła kobietka, na oko 30 lat, szczupła 7-8 miesiąc ciąży, weszła na wagę i załamała się, że od ostatniej wizyty waży 0,5 kg więcej, że wygląda jak slonica, że waży JUŻ 58 kg i że we wcześniej ciąży tak dużo przytyła, bo AŻ 13 kg i ona nie chce znowu tyle.. a ja siedziałam cichutko z moimi 68 kg, ciesząc się, że aż tak dużo nie przytyłam, ale jak ją usłyszałam to się zaczęłam zastanawiać czy też trochę nie spanikować..
wczoraj jak byłam u ginka, przyszła kobietka, na oko 30 lat, szczupła 7-8 miesiąc ciąży, weszła na wagę i załamała się, że od ostatniej wizyty waży 0,5 kg więcej, że wygląda jak slonica, że waży JUŻ 58 kg i że we wcześniej ciąży tak dużo przytyła, bo AŻ 13 kg i ona nie chce znowu tyle.. a ja siedziałam cichutko z moimi 68 kg, ciesząc się, że aż tak dużo nie przytyłam, ale jak ją usłyszałam to się zaczęłam zastanawiać czy też trochę nie spanikować..
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
ja mam dosyć duży brzuszek, ale.. hmm no jak gdzieś wychodzę to specjalnie zakładam ciuszki w których już go widać i czasem dodatkowo się "wypinam" no co ja zrobię, że mi się podoba (jak to ktoś fajnie określił), że jestem w pakiecie
laska nie panikowała, tylko była trochę nienormalna... Jesli sę tyje 12 kilo to jest to idealnie dla dziecka i to jest najwazniejsze.
Podziel się: