reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
dziękuję Wam bardzo :zawstydzona/y::-D :**

muszą być i dziewczynki, bo z kim nasi chłopacy będą kręcić ;) chociaż znając życie to z młodszymi :p ale i tak będzie tłok na boiskach :D

Proponuję nagrodę dla mamy, która pierwsza dowie się o córeczce :-) Na razie sami mali mężczyźni, a gdzie księżniczki?
Ciekawe, która z Was przyniesie wiadomość, że będzie mamą dziewuszki !
trzymaj kciuki bo jeszcze nie wiem ale mam nadzieję na córunie:sorry2: choć i tak już wszystko ustalone nam pozostało tylko się dowiedzieć:-D Ale zdrówko najważniejsze a płeć już mniej i tak bez względu na wszystko będzie bardzo wyczekane i kochane:-D

Co do pozycji narazie ja się nie ograniczam, choć już brzuszek się pojawił, też mam problem z bielizną, bo jestem maniaczką dobrej bielizny, gorsety narazie są schowane głęboko w szafie:-(

ja mam dosyć duży brzuszek, ale.. hmm no jak gdzieś wychodzę to specjalnie zakładam ciuszki w których już go widać i czasem dodatkowo się "wypinam" :laugh2: no co ja zrobię, że mi się podoba (jak to ktoś fajnie określił), że jestem w pakiecie :-D

wczoraj jak byłam u ginka, przyszła kobietka, na oko 30 lat, szczupła 7-8 miesiąc ciąży, weszła na wagę i załamała się, że od ostatniej wizyty waży 0,5 kg więcej, że wygląda jak slonica, że waży JUŻ 58 kg i że we wcześniej ciąży tak dużo przytyła, bo AŻ 13 kg i ona nie chce znowu tyle.. a ja siedziałam cichutko z moimi 68 kg, ciesząc się, że aż tak dużo nie przytyłam, ale jak ją usłyszałam to się zaczęłam zastanawiać czy też trochę nie spanikować..

Już mamy pierwszą lutową księżniczkę - AgnesBest ma mieć córcię ;-)
Ja także bardzo liczę na dziewuszkę :-D Może już za tydzień się dowiem :-)

reklama
ja mam dosyć duży brzuszek, ale.. hmm no jak gdzieś wychodzę to specjalnie zakładam ciuszki w których już go widać i czasem dodatkowo się "wypinam" :laugh2: no co ja zrobię, że mi się podoba (jak to ktoś fajnie określił), że jestem w pakiecie :-D

wczoraj jak byłam u ginka, przyszła kobietka, na oko 30 lat, szczupła 7-8 miesiąc ciąży, weszła na wagę i załamała się, że od ostatniej wizyty waży 0,5 kg więcej, że wygląda jak slonica, że waży JUŻ 58 kg i że we wcześniej ciąży tak dużo przytyła, bo AŻ 13 kg i ona nie chce znowu tyle.. a ja siedziałam cichutko z moimi 68 kg, ciesząc się, że aż tak dużo nie przytyłam, ale jak ją usłyszałam to się zaczęłam zastanawiać czy też trochę nie spanikować..

laska nie panikowała, tylko była trochę nienormalna... Jesli sę tyje 12 kilo to jest to idealnie dla dziecka i to jest najwazniejsze.

Do góry