reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
O tym zniecheceniu sexualnym to i ja słyszalam.....
Mysle jednak podobnie jak niektore z Was ze to zalezy od faceta..moj mąz chcial uczestniczyc w porodzie od poczatku ..ja bylam na Nie..potem stwierdzilam ze bedzie stal za moja glową jak bede rodzic...a w efekcie jak sie wszystko zaczelo stał tam gdzie polozna i jeszcze wolał: PRZYJ:-D:-D:-D:-D
Polozna nie miala co przy mnie robic:-D:-D:-D
Mąz nie odebral porodu jakos czegoś co by go zniechecilo a wrecz przeciwnie.....przy kolejnym porodzie tez chce byc:tak::tak:

reklama
Myślę, że parogodzinne widoki czegoś takiego to nic w porównaniu do jednego przykładu...kobiecie rozluźniły się mięśnie w "tym" miejscu po porodzie i teraz podczas stosunku nie czuje nic ekscytującego... jej mąż również... to jest przykre, bo na prawdę uważam, że życie seksualne z partnerem również jest bardzo ważne...

Myślę, że parogodzinne widoki czegoś takiego to nic w porównaniu do jednego przykładu...kobiecie rozluźniły się mięśnie w "tym" miejscu po porodzie i teraz podczas stosunku nie czuje nic ekscytującego... jej mąż również... to jest przykre, bo na prawdę uważam, że życie seksualne z partnerem również jest bardzo ważne...
mozna tez zrobic operacje :tak:

Zwężenia pochwy????? czy powiększenia penisa???? hehhe nie a tak poważnie, to chyba też o tym porozmawiam z moim ginkiem,bo wydaje mi się, że każda kobieta ma po ciązy z tym problem..

Zwężenia pochwy????? czy powiększenia penisa???? hehhe nie a tak poważnie, to chyba też o tym porozmawiam z moim ginkiem,bo wydaje mi się, że każda kobieta ma po ciązy z tym problem..

moze byc i powiekszenia penisa, jak mezowi nie bedzie przeszkadzalo takie wielkie cos w spodniach przy siadaniu i chodzeniu :p to dopiero bym sie zniechecila seksualnie jakbym takiego potwora zobaczyla.

Haha Dziewczyny rozbrajacie mnie :-):-) Panią na XXX nie przeszkadzają takie potwory hahaha ale tak na serio to żal mi tej kobiety, bo jej już tylko operacja została...

No masz rację, że szkoda dziewczyny, ale dzięki temu, że my rozmawiamy na ten temat, dowiadujemy się wielu info z różnych źródeł, możemy coś temu zaradzić:-) profilaktyka zawsze lepsza niż leczenie...

reklama
Do góry