reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Hehehehhe wydało się, że zboczuch jestem:tak:, ale nie wiem jak wy, ale uważam, że ten temat też powinien być poruszony przez nas na forum. Jak to z wami było??? czy po informacji o ciąży bałyście się seksu?? ja przyznam, że trochę się bałam, ale mój świetny ginek odrazu na początku rozwiał moje wątpliwości mówiąc "może pani uprawiać seks, może mieć pani wielokrotne orgazmy, powiem więcej, teraz seks będzie zapewne o wiele przyjemniejszy" miał rację:-)ja i mój misiek nie wyobrażamy sobie rezygnacji z tego a wy?

reklama
to ja, jako ze okazalo sie tez ze jestem zboczuchem, przyznam sie ze moje libido uroslo tak, ze nie miesci sie w zadnych skalach! Uwielbiam sie kochac kiedy jestem w ciazy! Mam po dwa orgazmy za jadnym razem <zawstydzony>

na poczatku mialam zabronione, bo malam krwawienia, ale jak juz dorwalam sie do rzeczy to teraz nie daje spokoju :p o boze tylko ja taka niewyzyta jestem?

Ja już po rozmowie o powiększonym członku dołączam jako trzecia do wątku :-):rofl2: Przez pierwsze 3 miesiące miałam zabronione od mojego gin i w sumie byłam taka zafascynowana myślą o dzidziusiu, że było mi to obojętne haha:-) ale w końcu zaczęły mnie nawiedzać sny jak szaaaalone !!!! i dopiero teraz się rozkręcam spowrotem :-D:rofl2:

Ja już po rozmowie o powiększonym członku dołączam jako trzecia do wątku :-):rofl2: Przez pierwsze 3 miesiące miałam zabronione od mojego gin i w sumie byłam taka zafascynowana myślą o dzidziusiu, że było mi to obojętne haha:-) ale w końcu zaczęły mnie nawiedzać sny jak szaaaalone !!!! i dopiero teraz się rozkręcam spowrotem :-D:rofl2:

kochana korzystaj! mowie ci orgazmy wielokrotne najczescie wlasnie w ciazy sa! korzystaj korzystaj! juz dzis!

Nie kochanie, ja też tak mam:-), zawsze lubiłam seks, naszczęście nie miałam problemów z krwawieniem i mogłam się kochać bez przeszkód i też teraz to odczuwam intensywniej, a to za sprawą ukrwienia macicy, lekarz mi mówił, że wiele kobiet własnie w ciązy doświadcza pierwszego orgazmu, bo są bardziej wrażliwe.

reklama
Do góry