reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Nie kochanie, ja też tak mam:-), zawsze lubiłam seks, naszczęście nie miałam problemów z krwawieniem i mogłam się kochać bez przeszkód i też teraz to odczuwam intensywniej, a to za sprawą ukrwienia macicy, lekarz mi mówił, że wiele kobiet własnie w ciązy doświadcza pierwszego orgazmu, bo są bardziej wrażliwe.

ja to mam tak ze najchetniej to bym nie schodzila z mojego mezczyzny :zawstydzona/y::sorry2::szok: biedak umrze z wycienczenia, a on biedactwo cisnienie ma za wysokie :p

reklama
Kataszaone to wyobraź sobie moje siłowanie się z meżczyzną, który ściśle przestrzega pewnych zasad, przede wszystkim siłownia, jezeli danego dnia ćwiczy to trzeba przesunąć seks o kilka godzin:-) nie pokocha sie rano jak na 11 idzie na siłkę wtedy pozostaje wieczór, oczywiście wielokrotnie udało mi sie go uwieść, ale też mam wyrzuty sumienia że rezygnuje z tego dla mnie:-)

Kataszaone to wyobraź sobie moje siłowanie się z meżczyzną, który ściśle przestrzega pewnych zasad, przede wszystkim siłownia, jezeli danego dnia ćwiczy to trzeba przesunąć seks o kilka godzin:-) nie pokocha sie rano jak na 11 idzie na siłkę wtedy pozostaje wieczór, oczywiście wielokrotnie udało mi sie go uwieść, ale też mam wyrzuty sumienia że rezygnuje z tego dla mnie:-)

nie ma co, musisz go rozochacac :p trzymaj go w kleszczach nogowych i nie puszczaj :blink: ja tez mialam takie przypadki ze moj mowil ze nie, ale ja go szybciutko rogrzewalam :p nie miej wyrzutow kochana! jestes w ciazy, nalezy ci sie to!

tą ciążę to coraz częściej wykorzystuje jako argument ehhehehe:-) i właśnie na to wrócił mój męzczyzna z pracy:-) chyba go wywołałam;-) uciekam bo mi tu czytać chce, buziolki kochane, jutro zobaczę jak temat się rozwija:-)

reklama
tą ciążę to coraz częściej wykorzystuje jako argument ehhehehe:-) i właśnie na to wrócił mój męzczyzna z pracy:-) chyba go wywołałam;-) uciekam bo mi tu czytać chce, buziolki kochane, jutro zobaczę jak temat się rozwija:-)

Rozgadała się, na wyobrażała sobie i pobiegła do męża ! haha:-):-) Ale dobrze, dobrze:-p:-p

Do góry