reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
u mnei ogolnie smieszie jest z brzuchem bo raz jest a raz jakby znikal, hehe, ale jak zjem zupe-od razu 2 razy taki jak byl!!

ale widac widac, juz znajomi zwracaja uwage ;), cieszy mnie to

reklama
to miłe, że zwracają uwagę, ja nawet z tym się nie kryję, hehehehe zauważyłam też, ze przeglądam się non stop w szybach i wystawach sklepowych:-D ale narazie obcy moga go interpretować nie jako ciąże, lecz przejedzenie heheheheh

o ile wiem nie mozna byc zbyt dlugo w wodzie i i tak bedziesz musiala potem polozyc sie na stole. A w ogole w jaki sposob w wodzie? jako porod rodzinny czy w ogole wyspecjalizowany porod w wodzie :p ?

Myślałam o porodzie rodzinnym, ale dopiero wybieram się do szpitala, by dowiedzieć się konkretów, na pewno zdam wam relację:-)

czekamy na wieści trzymamy kciuki
Ilonko kciuki były i są zaciśnięte.
teraz czekamy na dobre wiadomości

Dziękuję Kochane (to wczoraj byłam u gin :-p). Powiem Wam, że załamałam się jednym ! Wczoraj była bardzo duża kolejka ponieważ od dziś przez 4 dni pan dr nie robi Monitoringu i wczoraj był nawał ludzi...Tak czy inaczej pierw były wizyty...
I ja przyszłam o 18:15, ponieważ wizytę miałam mieć o 18:30 i nie wiem czemu było obsunięcie czasu i weszłam dopiero o 19:30 i godzinę i 15 minut stałam i opierałam się o ścianę w duchocie czekając na swoją kolej i wyobrażacie sobie, że żaden mężczyzna nie puścił mnie żebym sobie usiadła ?:angry::baffled::baffled::baffled::angry::angry: Przecież bym zabiła Andrzeja jakby nie puścił kobiety w ciąży na krzesełko w poczekalni ! Chociaż wiem, że by tak nie zrobił... ciśnienie chyba już mi zanikło i jak weszłam do gin to dał mi dojść do siebie, był bardzo pomocny po czym zaczęły mi się za minute ręce trząść i miałam 150/80... ale ogólnie z resztą wszystko ok :) nawet waga stoi w miejscu pomimo rosnącego już brzuszka:-)

o rany Ilonka :-( to jest dopiero znieczulica.
mój mąż by sam wstał a i jeszcze ochrzanił drugiego ze nie ustąpi miejsca kobiecie ;) ale On umie walczyć o swoje. Śmieję się czasem ze ja za miękka jestem wiec muszę mieć męża co zawalczy o mnie ;-)
A jak maleństwo?

reklama
Do góry