reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Złoty Mąż :-):-)

A dzidzia wczoraj miała badany mózg i wszystko ok :-) Obwód główki 10 cm, potem kukaliśmy na płeć, ale tak jak pisałam w wątku"o pierwszych kopniakach", że mój Dzidzioch to na wakacjach hehe noga na nogę, ręce za głowę i ma wszystko gdzieś :-p ale gdzieś tam pan dr mówi, że widzi siusiaka :-p Nie byłam długo, jakieś 20 min, bo ciśnienie jak głupie skakało i nie chciał mnie zamęczać...;-)a! i stópki ma na 2 cm :-p

reklama
Ilonka niezły aparacik z Twojego Synka :-) widać jak mu dobrze w brzuszku
ja nie mogę się już doczekać 2 września, bo wtedy mamy kolejną wizytę. Tak bym chciała by maluszek nie był uparty i pokazał się w całej krasie

Kochana zobaczysz jak czas szybko Ci zleci :-) Kciuki będą mocno zaciśnięte więc wszystko będzie dobrze i dowiesz się na pewno kogo nosisz pod serduszkiem:-)

to miłe, że zwracają uwagę, ja nawet z tym się nie kryję, hehehehe zauważyłam też, ze przeglądam się non stop w szybach i wystawach sklepowych:-D ale narazie obcy moga go interpretować nie jako ciąże, lecz przejedzenie heheheheh
No coś Ty:blink: wszyscy na pewno widzą że to ciążowy brzuszek i Ci go zazdroszczą:tak:

Dziękuję Kochane (to wczoraj byłam u gin :-p). Powiem Wam, że załamałam się jednym ! Wczoraj była bardzo duża kolejka ponieważ od dziś przez 4 dni pan dr nie robi Monitoringu i wczoraj był nawał ludzi...Tak czy inaczej pierw były wizyty...
I ja przyszłam o 18:15, ponieważ wizytę miałam mieć o 18:30 i nie wiem czemu było obsunięcie czasu i weszłam dopiero o 19:30 i godzinę i 15 minut stałam i opierałam się o ścianę w duchocie czekając na swoją kolej i wyobrażacie sobie, że żaden mężczyzna nie puścił mnie żebym sobie usiadła ?:angry::baffled::baffled::baffled::angry::angry: Przecież bym zabiła Andrzeja jakby nie puścił kobiety w ciąży na krzesełko w poczekalni ! Chociaż wiem, że by tak nie zrobił... ciśnienie chyba już mi zanikło i jak weszłam do gin to dał mi dojść do siebie, był bardzo pomocny po czym zaczęły mi się za minute ręce trząść i miałam 150/80... ale ogólnie z resztą wszystko ok :) nawet waga stoi w miejscu pomimo rosnącego już brzuszka:-)
Co za chamy!!! Powiem Wam że umnie też taka znieczulica jak wracam z pracy mksem to zazwyczaj stoje całą drogę raz mi tylko starsza Pani ustąpiła miejsca... Ale tacy są niektórzy ludzie co zrobic... Na pewno nie będę się przejmowac:-) Ilonko uważaj na siebie:tak:

reklama
Myślałam o porodzie rodzinnym, ale dopiero wybieram się do szpitala, by dowiedzieć się konkretów, na pewno zdam wam relację:-)

ja tez rodze z moim sercem :) mam nadzieje ze wytrzyma, bo z tego co widze jak oglada usg to moze byc ciezko ! ale mam ubaw z niego :p nerwy i podekscytowanie noszą go bardzo !
i jescze jedno pytanie do dziewczyn ktore rodzily. nie bałyście sie ze widok jaki porod funduje moze zniechecic troche meza seksualnie do was? bo ja slyszalam od kilku dziewczyn ktore rodzily ze nie chcialaby zeby maz byl bo to nie jest ladny widok (pomijajac pieknego dzidziusia ) i podobno kobieta wyglada jak na poziomie zezwierzecenia :( wiem ze to straszne co mowie, ale ja tylko powtarzam. Opowiadaly tez ze czuly sie jak worki do noszenia dziecka bo potem zapomina sie o kobiecie i wszystcy tylko chcca zobaczyc dzidzie...:no: boje sie tego. A najbardziej wstrzasnelo mna to, ze moj kolega z bloku obok powiedzial ze sie zżygał przy porodzie zony :( to jest straszne. Powiedzcie dziewczyny jak to jest z waszego punktu widzenia.

Do góry