reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Kajt przytoczę tekst z każdego poradnika ciązowego: każda ciąza jest inna :-), skoro zaczynać coś czuć z taką regularnością, to pewnie twój żuczek w brzuchu się zaczyna się kręcić. Pisałaś, że nie jest to zbyt przyjemne? Moja kuzynka, jak tylko wspomina o ruchach to ją skręca:-), dzidizor właśnei w nocy odstawiał harce
no kochane ja z jednej strony się nie mogę doczekać jak poczuje te ruchy itp a z drugiej poczekajcie kochane jak wam dzidzior wlezie pod żebra i da czadu jak narządy skopie bedziemy się zginać i kur.... rzucać. moja kuzynka mówiła że jak mały się urodzi to mu nogi z tyłka powyrywa.....jeszcze możemy tych ruchów cudnych mieć cudnie dość....

Moja Majka zawsze kopała wieczorem tak około 23 jak ja juz się połozyłam i tak potrafiła przez pół nocy, ale przyzwyczaiłąm się z tym zasypiać;-). Ja wspominam dobrze te jej wiercenia, ale może dlatego ze miałą maleńko miejsca bo mam zdwojoną macicę, więc za bardzo obracac się nie mogła. A teraz harce dopiero pomalutkuisę zaczną no i pewnie znowu bede namietnie liczyć ile było kopniaków i czy na pewno tyle byc powinno.:tak:

A mój dzidek sie chyba wczoraj zawstydził !!! Tak to 2-3 raazy dziennie od kilku dni dawał o sobie znać mikrowyczuwalnymi łaksotkami , a wczoraj byłam u dawno nie widzianej rodzinki ( nawet był kuzyn mojego maleństwa który ma już 13 lat ;)) i ani razy mnie dziamdioł nie połaskotał ! dopiero dzisiaj troszeczke .
Zauważyłam że daje o sobie znać czesto po "łóżkowych" wariacjach z Kocurkiem ... hehe ...

Jak fajnie się czyta o tym jak piszecie, że czujecie wasze fasoleczki. Ja niestety jeszcze nic nie czuję. Cierpliwie czekam na pierwsze kopniaczki i smyranie, obserwuję brzusio, a tu wielkie nic :-) To chyba będzie grzeczny dzidziuś :-p

A mój dzidek sie chyba wczoraj zawstydził !!! Tak to 2-3 raazy dziennie od kilku dni dawał o sobie znać mikrowyczuwalnymi łaksotkami , a wczoraj byłam u dawno nie widzianej rodzinki ( nawet był kuzyn mojego maleństwa który ma już 13 lat ;)) i ani razy mnie dziamdioł nie połaskotał ! dopiero dzisiaj troszeczke .
Zauważyłam że daje o sobie znać czesto po "łóżkowych" wariacjach z Kocurkiem ... hehe ...

Puka w brzuch: halo ja tu jestem, prosze nie przeszkadzać :-):-)

reklama
Hehe dopiero pisałam, że mam wizytę w lipcu, a teraz już piszę, że mam następną wizytę 8 września po godzinie 18:-) niby ten czas od jednej wizyty do następnej dłuży nam się niesamowicie, ale tak naprawdę to czas szybciutko leci:-D

Do góry