alexandriaa
Fanka BB :)
Ja też jeszcze nic, ale cierpliwie czekam i bardzo zazdroszcze dziewczynom które już czują swoje malenstwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no kochane ja z jednej strony się nie mogę doczekać jak poczuje te ruchy itp a z drugiej poczekajcie kochane jak wam dzidzior wlezie pod żebra i da czadu jak narządy skopie bedziemy się zginać i kur.... rzucać. moja kuzynka mówiła że jak mały się urodzi to mu nogi z tyłka powyrywa.....jeszcze możemy tych ruchów cudnych mieć cudnie dość....Kajt przytoczę tekst z każdego poradnika ciązowego: każda ciąza jest inna :-), skoro zaczynać coś czuć z taką regularnością, to pewnie twój żuczek w brzuchu się zaczyna się kręcić. Pisałaś, że nie jest to zbyt przyjemne? Moja kuzynka, jak tylko wspomina o ruchach to ją skręca:-), dzidizor właśnei w nocy odstawiał harce
A mój dzidek sie chyba wczoraj zawstydził !!! Tak to 2-3 raazy dziennie od kilku dni dawał o sobie znać mikrowyczuwalnymi łaksotkami , a wczoraj byłam u dawno nie widzianej rodzinki ( nawet był kuzyn mojego maleństwa który ma już 13 lat ) i ani razy mnie dziamdioł nie połaskotał ! dopiero dzisiaj troszeczke .
Zauważyłam że daje o sobie znać czesto po "łóżkowych" wariacjach z Kocurkiem ... hehe ...