reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Kajt przytoczę tekst z każdego poradnika ciązowego: każda ciąza jest inna :-), skoro zaczynać coś czuć z taką regularnością, to pewnie twój żuczek w brzuchu się zaczyna się kręcić. Pisałaś, że nie jest to zbyt przyjemne? Moja kuzynka, jak tylko wspomina o ruchach to ją skręca:-), dzidizor właśnei w nocy odstawiał harce
no kochane ja z jednej strony się nie mogę doczekać jak poczuje te ruchy itp a z drugiej poczekajcie kochane jak wam dzidzior wlezie pod żebra i da czadu jak narządy skopie bedziemy się zginać i kur.... rzucać. moja kuzynka mówiła że jak mały się urodzi to mu nogi z tyłka powyrywa.....jeszcze możemy tych ruchów cudnych mieć cudnie dość....

Moja Majka zawsze kopała wieczorem tak około 23 jak ja juz się połozyłam i tak potrafiła przez pół nocy, ale przyzwyczaiłąm się z tym zasypiać;-). Ja wspominam dobrze te jej wiercenia, ale może dlatego ze miałą maleńko miejsca bo mam zdwojoną macicę, więc za bardzo obracac się nie mogła. A teraz harce dopiero pomalutkuisę zaczną no i pewnie znowu bede namietnie liczyć ile było kopniaków i czy na pewno tyle byc powinno.:tak:

A mój dzidek sie chyba wczoraj zawstydził !!! Tak to 2-3 raazy dziennie od kilku dni dawał o sobie znać mikrowyczuwalnymi łaksotkami , a wczoraj byłam u dawno nie widzianej rodzinki ( nawet był kuzyn mojego maleństwa który ma już 13 lat ;)) i ani razy mnie dziamdioł nie połaskotał ! dopiero dzisiaj troszeczke .
Zauważyłam że daje o sobie znać czesto po "łóżkowych" wariacjach z Kocurkiem ... hehe ...

Jak fajnie się czyta o tym jak piszecie, że czujecie wasze fasoleczki. Ja niestety jeszcze nic nie czuję. Cierpliwie czekam na pierwsze kopniaczki i smyranie, obserwuję brzusio, a tu wielkie nic :-) To chyba będzie grzeczny dzidziuś :-p

A mój dzidek sie chyba wczoraj zawstydził !!! Tak to 2-3 raazy dziennie od kilku dni dawał o sobie znać mikrowyczuwalnymi łaksotkami , a wczoraj byłam u dawno nie widzianej rodzinki ( nawet był kuzyn mojego maleństwa który ma już 13 lat ;)) i ani razy mnie dziamdioł nie połaskotał ! dopiero dzisiaj troszeczke .
Zauważyłam że daje o sobie znać czesto po "łóżkowych" wariacjach z Kocurkiem ... hehe ...

Puka w brzuch: halo ja tu jestem, prosze nie przeszkadzać :-):-)

reklama
Hehe dopiero pisałam, że mam wizytę w lipcu, a teraz już piszę, że mam następną wizytę 8 września po godzinie 18:-) niby ten czas od jednej wizyty do następnej dłuży nam się niesamowicie, ale tak naprawdę to czas szybciutko leci:-D

Do góry