reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
Ja przed ciążą wazyłam przy wzroście 167 68 kg teraz wazę po wczorajszym wazeniu 60kg, w poprzedniej ciąży juz w 13 tyg zaczęłam przybierac na wadze mimoze wczesniej schudłam 6 kilo a teraz nadal jeszcze chudnę.
Może taka twoja uroda, skoro wyniki sa ok. Skoro dzieciaczek się dobrze rozwija to nie masz się co martwić. Moja kolezanka też nic prawie w ciązy nie przytyła, dopiero w 9 miesiącu sięz zorientowaliśmy że jest w ciązy. Jak drugi raz była w ciązy to nikt się nie zorientował . Także bez obaw.
Mi wczoraj waga pozazkałą magiczne 55 (mam 164 wzrostu), ale rano znowy było 54. Zobaczymy jak to z moja wagą bedzie (moja siostra przytyła 20 kilo, a zawsze miała fioła na punkcie wagi)
chyba bardziej z racji tego ze to pierwsze...sama zobacz ze ruchy czują już laski co to ich 2 wiec sie nie stresuj na nas przyjdzie czas...bez sensu takie parcie choć wiem że by sie bardzo chciało....Ja tez juz bym chciała poczuc mojego skarbka ale z racji ze jestem osoba dosc otyła wiec bede musiała poczekac! To musi byc cudowne uczucie!
mówimy o spioszkach i tych najwcześniejszych ubrankach a nie dla starszych dzieci po 6 miesiącu...same różowe albo niebieskie rzadko trafia się coś neutralnegoJa tez nie jestem za tym zeby ubierac dziecko w jeden kolor moj synek nosi wszystkei kolory oprucz rozowego (ma jedna koszulke:-)), fioletowego (bo nie lubie tego koloru), pomaranoczowego i zielonego (bo ma rude wloski i nie zabardzo mu pasuje)
Przynajmniej u nas dziecieca odziez jest w roznych kolorach nie tylko rozowy i niebieski Shop clothes for women, men, maternity, baby, and kids | Gap
A mnie się wydaje że dla dziewczynek w sklepach są różowe albo biało-różowe ciuszki, a dla chłopców jest troszkę większy wybór kolorów, ale mnie te kolory nie podchodzą Szare, granatowe i ciemnozielone ubranka. Takie "smutne".
_Pysia_
A mnie się wydaje że dla dziewczynek w sklepach są różowe albo biało-różowe ciuszki, a dla chłopców jest troszkę większy wybór kolorów, ale mnie te kolory nie podchodzą Szare, granatowe i ciemnozielone ubranka. Takie "smutne".
Zawsze mozna jakieś białe w lwy np. kupować ;-). Ja to w ogóle będe mieć problem bo my taka rockowa rodzinka jesteśmy, skad ja wezme dla takiego szkraba skórzane spodnie;-);-);-), bo kurtke skórzaną na 3 latka już mam
_Pysia_
W polsce kiedys (niewiem ile lat temu ale tak bylo, moze tez zalerzy od regionu) ze dla chlopca byl rozowy a dla dziewczynki niebieski.
To jeszcze wynika z wiary, bo kolor niebieski to maryjny.
Zresztą nei ma co się przejmować ciuszkami, które i tak trzeba wymieniać co miesiąc. Jak pójdzie do przedszkola to trzeba będzie się zastanawiać, bo dzieci sa okrutne
Jak znajdziesz takie śpiochy białe w lwy to daj znać. Bo wg mnie jest kicha z ubrankami.
A masakra się zaczyna jak ma się już spore dziecko (3-4 latka) i w dodatku ma się chłopca. Stoiska z ubrankami dziecięcymi są różowe, a dla chłopców maleńko i żadna rewelacja :-(
A masakra się zaczyna jak ma się już spore dziecko (3-4 latka) i w dodatku ma się chłopca. Stoiska z ubrankami dziecięcymi są różowe, a dla chłopców maleńko i żadna rewelacja :-(
_Pysia_
W h&M były takie super. Ale nie kupilam, a teraz już nie ma tej kolekcji .Jak znajdziesz takie śpiochy białe w lwy to daj znać. Bo wg mnie jest kicha z ubrankami.
Mój pewnei bedzie latał w jansach i koszulkach zespołow, jak znam życie to maż inaczej nei pozwli ubrac ;-)
reklama
Podziel się: