reklama
Ż
żużaczek
Gość
la pain wszystko zalezy co chce sie osiagnąc. na pewno nie bedą się razem bawic. Al tez nie będa sobie zazdroscic, tłuc sie, nie zakochaja sie w tej samej dziewczynie, nie bedą rywalizowac. Dal mnie najważniejsze było to, zeby nie "odstawiac" jednego od "cyca" bo pojawia sie następny. Dla Boguchy łatwiej jest zaakceptowac brata jesli juz sam nie potrzebujen tyle mojej uwagi i czułosci. Poza tym jest dla mnie wyreka i rozwija w sobie opiekuńczosć. Witek był dokładnie zaplanowany w "czasoprzestrzeni"
nenar
Fan(ka)
Jak piszecie o prądzie to ja opiszę też pewną historię. Jak codzień kąpałam Szymona, wyciągnełam z wanienki, położyłam na przebieraku a On zrobił siusiu. Mocz poleciał na kafelki i po paru sekundach było wielkie BUM! Okazało się, że mocz spłynął po kafelkach do gnizadka i przez dwie godziny nie mieliśmy prądu bo korki wysiadły nie tylko u nas ale też u teścia i szwagra. Od tamtego dnia Szymon to młody elektryk! ;D
anda55
Fanka BB :)
Nie postąpiłam rozważnie, gdyż pzed wypłatą kupiłam sobie prostownicę do włosów, to już moja trzecia. MPM z regulacją temperatury. Dwie poprzednie dużo droższe philipsa nadają się do bani. Jestem maniaczką prostowania włosów, więc nieco się znam 8)
Mailen
Oj ja też na punkcie prostowania włosów mam wisia, chociaż przy Olku nie mam na to czasu ani ochoty na codzień ... bo i tak przeważnie siedze w domu więc włosy wiąże w kucyk, bo tak mi wygodniej i mały mi ich przynajmniej nie wyrywa ;D
Ja prostownice dostałam na gwiazdkę od mężusia (tzn mikołaja) Remingtona i jak dla mnie jest bardzo dobra,jestem z niej zadowolona
Ja prostownice dostałam na gwiazdkę od mężusia (tzn mikołaja) Remingtona i jak dla mnie jest bardzo dobra,jestem z niej zadowolona
Ż
żużaczek
Gość
no tak... a ja całe zycie włosy na wałki nawijam zeby sie kręciły ;D
reklama
anda55
anika jak na razie włoski mam wręcz błyszczące (taką słyszę opinię). Po szamponie stosuję odżywkę, (zawsze taką do spłukiwania) i jeszcze kropelkę jedwabiu na koniec. Efekt murowany O0 O0 O0 O0
Za pasem wiosna(no, może nieco przesadziłam) ale chyba pora abyśmy się wymieniły jakimiś dietami. Na pewno wiele z nas takowe stosowało, albo od kogoś słyszało. Więc czekam na propozycje diet, które cuda zdziałają. ;D O0
Za pasem wiosna(no, może nieco przesadziłam) ale chyba pora abyśmy się wymieniły jakimiś dietami. Na pewno wiele z nas takowe stosowało, albo od kogoś słyszało. Więc czekam na propozycje diet, które cuda zdziałają. ;D O0
Podziel się: