reklama
słowiczek
mama pisklaczków
A mój mężowy nie narzeka na moją figurę. Wręcz mu się bardzo podoba.
A cycki też tak samo. Bardzo ubolewa, że inny facet (Łukaszek) tak nimi rządzi a on nie może....
A cycki też tak samo. Bardzo ubolewa, że inny facet (Łukaszek) tak nimi rządzi a on nie może....
u mnie po fajnym biuściku tylko zdjęcia zostały!!!
włosy-też sobie z nimi dać rady nie mogę-przetłuszczają się i troche wyszły ;D
ale cała reszta jest ok!!
brak wiszącego brzucha, rozstępów,i zbędnych kg.(nawet mam o jeden mniej niż przed ciążą)
znajomi się śmieją że ja jakąś kosmitką jestem
włosy-też sobie z nimi dać rady nie mogę-przetłuszczają się i troche wyszły ;D
ale cała reszta jest ok!!
brak wiszącego brzucha, rozstępów,i zbędnych kg.(nawet mam o jeden mniej niż przed ciążą)
znajomi się śmieją że ja jakąś kosmitką jestem
zazdroszcze.. ja w ciazy przytylam jakies 15-17 kg.. i teraz zostalo mi do zrzucenia jakies 9... ((((( z tym ze ja wogole nie cwicze... boze, no nie mam kiedy... cycki wieksze niz przed ciaza, ale bardziej obwisle.. blllleee... no i rozstepy.. malutkie, ale zawsze cos.. ;( w sumie to nie wygladam zle... ale i tak bym wolala swoja figure wczesniejsza...wiadomo...
mezowi sie podobam.. chyba.. no.. choc ostatnio sie klocimy( z mojej winy...), co przyprawia mnie o big doly psychiczne.. Bleee... nic mi sie nie chce...
mezowi sie podobam.. chyba.. no.. choc ostatnio sie klocimy( z mojej winy...), co przyprawia mnie o big doly psychiczne.. Bleee... nic mi sie nie chce...
Ż
żużaczek
Gość
Ja mówie na moej cycki ze sa OSOWIAŁE ;D ;D
Ż
żużaczek
Gość
LA PAIN na pogaduszkach juz podziwialam zdjęcie Twojego szkraba. Fajnie tak... a kuku mamo.. a ja z pokoju uciekam!
a kuku to on mi wczoraj zrobił!!!wyrwał kontakt i prąd w całym domu wyłączył!!!
ciemno a ja nie wiedziałam gdzie jest!!!!!!!!!nawet jednego dzwięku nie wydał.w sek.pomyślałam o najgorszym!!!!!
a on przestraszony jak pieron pod ławą siedział trzymając swoją zdobycz!!!
ciemno a ja nie wiedziałam gdzie jest!!!!!!!!!nawet jednego dzwięku nie wydał.w sek.pomyślałam o najgorszym!!!!!
a on przestraszony jak pieron pod ławą siedział trzymając swoją zdobycz!!!
reklama
Podziel się: