reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

Monia ja mam cycki fajne ;) mój mąż to najchętniej by się do nich podłączał tak często jak Majka :) a reszta jak najbardziej twój o piś ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
u mnie po fajnym biuściku tylko zdjęcia zostały!!!
włosy-też sobie z nimi dać rady nie mogę-przetłuszczają się i troche wyszły ;D
ale cała reszta jest ok!!
brak wiszącego brzucha, rozstępów,i  zbędnych kg.(nawet mam o jeden mniej niż przed ciążą)
znajomi się śmieją że ja jakąś kosmitką jestem
0656fe.gif

zazdroszcze.. ja w ciazy przytylam jakies 15-17 kg.. i teraz zostalo mi do zrzucenia jakies 9... :(((((( z tym ze ja wogole nie cwicze... boze, no nie mam kiedy... cycki wieksze niz przed ciaza, ale bardziej obwisle.. blllleee... no i rozstepy.. malutkie, ale zawsze cos.. ;( w sumie to nie wygladam zle... ale i tak bym wolala swoja figure wczesniejsza...wiadomo...
mezowi sie podobam.. chyba.. no.. choc ostatnio sie klocimy( z mojej winy...), co przyprawia mnie o big doly psychiczne.. :( Bleee... nic mi sie nie chce...

LA PAIN na pogaduszkach juz podziwialam zdjęcie Twojego szkraba. Fajnie tak... a kuku mamo.. a ja z pokoju uciekam!

a kuku to on mi wczoraj zrobił!!!wyrwał kontakt i prąd w całym domu wyłączył!!!
ciemno a ja nie wiedziałam gdzie jest!!!!!!!!!nawet jednego dzwięku nie wydał.w sek.pomyślałam o najgorszym!!!!!
a on przestraszony jak pieron pod ławą siedział trzymając swoją zdobycz!!!
p11922072pl.jpg

p12024044rq.jpg

reklama
Do góry