reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Petting

Po prostu zadałam pytanie czy jest taka możliwość, nie rozumiem czemu odrazu z jakimiś nie miłymi komentarzami

Spróbujmy to dowiemy się. Polecam, abyś zrobiła bete, test ciążowy, pokazała nam zdjęcie czy szara kreska czy różowa, czy jest cień cienia czy też nie ma. My już mamy doświadczenie w końcu ferie są i młodzież się nudzi.

reklama
Spróbujmy to dowiemy się. Polecam, abyś zrobiła bete, test ciążowy, pokazała nam zdjęcie czy szara kreska czy różowa, czy jest cień cienia czy też nie ma. My już mamy doświadczenie w końcu ferie są i młodzież się nudzi.
Również nie rozumiem takich komentarzy , tu chodzi o przeniesienie spermy z palca do pochowy , według lekarzy występuje niewielka możliwość że dojdzie do zapłodeniania więc nie rozumiem czemu panie tak odpowiadaja jakbym pytała conjamniej czy mozna zajsc w ciaze jak dojdzie do wytrysku podczas kąpieli

Również nie rozumiem takich komentarzy , tu chodzi o przeniesienie spermy z palca do pochowy , według lekarzy występuje niewielka możliwość że dojdzie do zapłodeniania więc nie rozumiem czemu panie tak odpowiadaja jakbym pytała conjamniej czy mozna zajsc w ciaze jak dojdzie do wytrysku podczas kąpieli

A kto wie może pleminiki wcześniej spijały red bulla i dodało im to skrzydeł.

A tak serio... nie i nie jesteś w ciąży. A skoro tego się obawiasz to dlaczego nie pomyślisz wcześniej o tym z partnerem?

Po prostu zadałam pytanie czy jest taka możliwość, nie rozumiem czemu odrazu z jakimiś nie miłymi komentarzami
Bo na tym forum jest takich pytań jak Twoich w uj. I jeszcze lepsze. Jak byś nie spala na biologii to byś wiedziała, że plemniki nie przeżyją na palcach dłużej niż kilka sekund. Bez pełnego stosunku nie zajdziesz w ciążę, bo jak? Skoro penis nie został wprowadzony do pochwy... Zamiast zabawy w dorosłych polecam książki. Pan Tadeusz na przykład. Balladyna czy Mały książę i Róża.

Bo na tym forum jest takich pytań jak Twoich w uj. I jeszcze lepsze. Jak byś nie spala na biologii to byś wiedziała, że plemniki nie przeżyją na palcach dłużej niż kilka sekund. Bez pełnego stosunku nie zajdziesz w ciążę, bo jak? Skoro penis nie został wprowadzony do pochwy... Zamiast zabawy w dorosłych polecam książki. Pan Tadeusz na przykład. Balladyna czy Mały książę i Róża.
Zgadzam się ale jak przeczytałam mądre wypowiedzi lekarzy którzy mówią że zrobić test trzeba bo nigdy nie wiadomo no to już sam człowiek nie wie co myśleć, owszem do zapłodeniania nie dochodzi tak łatwo jakoś plemnikow czas ( owulacja ) itp zdaję sobie sprawę ale jednak zdania podzielone

Zgadzam się ale jak przeczytałam mądre wypowiedzi lekarzy którzy mówią że zrobić test trzeba bo nigdy nie wiadomo no to już sam człowiek nie wie co myśleć, owszem do zapłodeniania nie dochodzi tak łatwo jakoś plemnikow czas ( owulacja ) itp zdaję sobie sprawę ale jednak zdania podzielone
Test możesz zrobić dla spokoju własnej psychiki. Bo podejrzewam, że tych wątków założysz kilka z tym samym pytaniem. Ale w ciąży nie jesteś. Nie było pełnego stosunku - nie ma ciąży.
Powiem Ci na swoim przykładzie 2 lata starań o dziecko, seks często do końca i ciąży brak. Udało się dopiero po 2 latach. Więc zajście w ciążę nie jest takie proste. Owszem zdarzają się przypadki, że po jednym razie się wpadnie czy podczas przerywanego stosunku. Ale nie ma szans żebyś zaszła w ciążę. Chyba żeby Ci wsadził całe palce w spermie zaraz po wytrysku. Ale to też mało prawdopodobne.

😐o kurcze , a zna Pani przypadki gdzie ktoś tak zaszedł w ciążę, test zrobię ale nie wiem
Pani ? Nie dziw sie komentarzy . Masz pewnie 15-17 lat stad takie wypowiedzi innych uzytkowniczek. W ferie tak jak pisza jest wysyp takich pytan . Wiec wybacz juz nikt nie traktuje powaznie takich watkow przynajmniej w tym okresie

nawet jeśli weslug lekarzy jak mówisz istnieje ryzyko (w co jakoś watpie) - to tak czy siak nie da ci to odpowiedzi czy przeniesienie spermy na placu do pochwy w twoim przypadku przyniosło zapłodnienie.
Jedyna odpowiedz da ci test ciazowy, a najlepiej beta.
każdy lekarz ci powie, ze jeśli masz watpliwości należy zrobić test.

reklama
Pani ? Nie dziw sie komentarzy . Masz pewnie 15-17 lat stad takie wypowiedzi innych autorek . W ferie tak jak pisza jest wysyp takich pytan . Wiec wybacz juz nikt nie traktuje powaznie takich watkow przynajmniej w tym okresie
Trochę głupio mówić na ,,ty ,, do osoby co nie znam , forma Pani jest formą grzecznościowa w moim oduczuciu nie każdy lubi jak zwraca się do niego bezpośrednia formą np ,; ty ,,. Rozumiem że nikt nie traktuje , bo widzę że tutaj macie duży spam ostatnio, ale chciałam tylko spytać i już nie będę zawracać głowy, pytałam również na innym forum to do dziś nie uzyskałam odpowiedzi więc stwierdziłam że nie będę się zamęczać i spytam dla spokoju .

Do góry