reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Perfekcyjna Pani Domu;)

Ja myję podłogi prawie codziennie. Wariatka ze mnie:szok::sorry:
a ja za to myje codziennie :-p ma sie rozumiec w kuchni i lazience, nie w calym domu.
mopa uzywalam i uwazam, ze jest dobry od czasu do czasu. do porzadnego mycia u mnie sie nie sprawdzil. no i jade codziennie na szmacie i szczotce (mam taka specjalna szczotke na sztylu, na ktora naklada sie szmate do podlogi, dzieki czemu nie trzeba sie schylac).

reklama
sprzatajac kuchnie przypomnial mi sie sposob na zapobieganie zbrylania sie soli. ja do malej solniczki dodaje kilka ziarenek ryzu, one wyciagaja wilgoc.
sprawdzone!:tak:

odnośnie mopów - to zgadzam się z Toba Justynko do mycia zdecydowanie bardziej sprawdza się ten z frędzelkami ;) a ten plaski to wlasnie tak w ramach polerki wiem ze duzy wybor i przystępne ceny roznego rodzaju mopow sa w carefure ja tam swój kupilam i jestem bardzo zadowolona :-):-):-):-):-):-)

Hm, to jest dobre pytanie, na które nie znam odpowiedzi ;-) Ale prawdę mówiąc, w ofercie nie widzę, żeby były wymienne. Trzba by dokupywać w sklepie.

To jest mop do sprzątania na sucho? Bo z opisu wynika, że tak. A jeśli nie można dokupić później oryginalnych końcówek, to... no właśnie co? A jeśli to mop na mokro to jak się go wyżyma?

reklama
Do góry