reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja w zasadzie też myję na kolanach. Myłam mopem w ciąży i doszłam do wniosku,że tradycyjnie lepiej zbiera się ewentualne śmieci, które zostaną po miotle. Mopem myję klatkę schodową.
donkat
Fanka BB :)
Ja w zasadzie też myję na kolanach. Myłam mopem w ciąży i doszłam do wniosku,że tradycyjnie lepiej zbiera się ewentualne śmieci, które zostaną po miotle. Mopem myję klatkę schodową.
ja tez myje na koanach, tym bardzije ze schylac sie nie moge, ale juz mi sie to znudzilo i mysle, ze w kuchni wygodniej by mi bylo uzyc mopa.
z fredzelkami odpada, bo wiem, ze tylko marze, a nie myje
To zależy jaki ja prztestowałam juz wiele ale ostatnio odżałowałam kase i kupiłam sobie tego z viledy i jestem naprawdę zadowolona a u mnie mycie podłóg odchodzi dość często bo nie tylko Tuśka brudzi ale i Mafi dzielnie jej pomaga;-)ja tez myje na koanach, tym bardzije ze schylac sie nie moge, ale juz mi sie to znudzilo i mysle, ze w kuchni wygodniej by mi bylo uzyc mopa.
z fredzelkami odpada, bo wiem, ze tylko marze, a nie myje
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja myję podłogi prawie codziennie. Wariatka ze mnie
To co ja mam powiedzieć skoro zdarza mi się myc podłogę dwa razy w ciągu dniaJa myję podłogi prawie codziennie. Wariatka ze mnie
mam delikatnego jobla na punkcie czystości w domu i byle pyłek mi działa na nerwy
donkat
Fanka BB :)
Ja myję podłogi prawie codziennie. Wariatka ze mnie
To co ja mam powiedzieć skoro zdarza mi się myc podłogę dwa razy w ciągu dnia
mam delikatnego jobla na punkcie czystości w domu i byle pyłek mi działa na nerwy
ja raz na tydzien, a wkuchni, lazience i wiatrolapie czesciej
Donkat, u Was w domciu są trzy osoby a u nas jest łącznie z dzieckiem 6 +pies!!!!! Z czego dwie osoby nie wiedzą co to poszanowanie czyjejś pracy!!!
reklama