reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Ja piorę tzn "mój chłop" ;-) Chyba w 40 stopniach, normalny program.
donkat
Fanka BB :)
JA mam pytanie czy ktoras z was prala lub pierze buty w pralce moj chlop ma biale adidasy mocno przybrudzone ale nie wiem czy moge je wyprac czy nie glupie ptyanie wiem jak tak to wilu stopniach
ja pralam. w mojej pralc jest specjalny do tego program. chyba 30st i nie kaza dawac zadnego srodka pioracego. podejrzewam, ze dlatego, zeby sie nie pienilo, ale to jest bez sensu, bo buty sa tylko odswiezone, ale nie wyczyszczone. nastaw niska temerature i dodaj cos, co sie slabo pieni
Klavell, ja piorę od dawien dawna. Oczyszczone z piasku wkładam do siateczki i normalnie z ciuchami piorę w 60stopniach.JA mam pytanie czy ktoras z was prala lub pierze buty w pralce moj chlop ma biale adidasy mocno przybrudzone ale nie wiem czy moge je wyprac czy nie glupie ptyanie wiem jak tak to wilu stopniach
izabela352
Fanka BB :)
ja tez piore z ciuchami
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Spróbuj z kwaskiem cytrynowym. Jak nie zadziała to pewnie kamienia jest już za dużo i trzeba czajnik wymienić.
reklama
a ja bym czajnika Donkat nie wyrzucała, ponieważ ten roztwór z octem musi postać w czajniku godzinkę a póxniej dopiero zagotować i tego octu dośc sporo,Spróbuj z kwaskiem cytrynowym. Jak nie zadziała to pewnie kamienia jest już za dużo i trzeba czajnik wymienić.